Dobrodošli v svoji coni udobja

Udobje pri upravljanju

Z digitalnim zaslonskim okoljem vam Golf omogoča visoko raven udobja pri upravljanju: serijski digitalni kombinirani instrument v velikosti 25,4 cm (10 palcev) v kombinaciji z radiem Composition Media v velikosti 20,95 cm (8,25 palca) uresničuje prihodnost armaturne plošče.
Dodatno lahko z upravljanjem z gestami ali glasovnim upravljanjem**(ni na voljo v slovenskem jeziku) krmilite številne nastavitve in sisteme. To pomeni manj gumbov, za vas pa več udobja. Z opcijskim projicirnim sistemom bo vaš pogled ostal usmerjen na cesto, hkrati pa boste prek projekcije na vetrobranskem steklu v svojem neposrednem vidnem polju obveščeni o vseh pomembnih informacijah.

* Opcijsko na voljo tudi s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) zaslonom na dotik pri sistemu Discover Media. V kombinaciji s sistemom Discover Pro pa se spremeni v armaturno ploščo Innovision Cockpit.

** Glasovno upravljanje je na voljo v kombinaciji z opcijskimi navigacijskimi sistemi Discover Media ali Discover Pro.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.