Pokažite svojemu Golfu, kam vodi pot. Z gestami.

Discover Pro

Želite predvajati drugo pesem? Spremeniti sistemsko nastavitev? Ojačati osvetlitev? Ni problema - opcijski navigacijski sistem Discover Pro lahko preprosto upravljate z gestami. Prepričal pa vas bo tudi s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) zaslonom, 3D-prikazom zemljevidov, osmimi zvočniki, radijskim sprejemnikom FM, DVD-predvajalnikom (predvaja datoteke MP3, AAC in WMA), dvema režama za SD-kartice, USB-vhodom in Bluetooth vmesnikom za mobilni telefon - opcijsko z glasovnim upravljanjem. Po želji se vam torej lahko izpolnijo vse želje.

Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Slike so simbolične. Na voljo samo pri določenih servisnih partnerjih. Ponudba velja do razprodaje zalog. Vsi podatki ustrezajo poznavanju razmer v času priprave tiskovine. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini ter pravico do sprememb. Pred nakupom se natančno pozanimajte o opremi in ceni izbranega vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.