Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Pripravljen, ko ste pripravljeni vi. ID. Crozz (konceptno vozilo)

ID. Crozz vam bo odprl vrata v svet novih možnosti in lahko boste počeli vse, kar se vam zdi pomembno. Ne glede na to, katero pot boste ubrali. Prav zato je njegov doseg tako velik, da domala noben cilj ni predaleč.

Naša ideja je električni avto za vse. In ker je vsak človek drugačen in potrebuje nekaj drugega, smo za vsakogar zasnovali avto po njegovi meri. Tako individualen, da je optimalno prilagojen vam samim. Ali vaši družini. Ali vaši službi. Kot na primer naša konceptna študija ID. Crozz. To je sodoben križanec, ki združuje odlike SUV-ja z eleganco kupeja, kar je nadvse praktično, saj se kot doma počuti v mestu in tudi v naravi. Tako kot vi. Z njim se vam bodo odprle številne nove možnosti. Povsem preprosto. In z obilo energije - električne, seveda.

Začnite predvajati videoposnetek

ID. Crozz vam bo odprl vrata v svet novih možnosti in lahko boste počeli vse, kar se vam zdi pomembno. Ne glede na to, katero pot boste ubrali. Prav zato je njegov doseg tako velik, da domala noben cilj ni predaleč. Pustite torej mesto in svoj vsakdanjik za seboj in se podajte na vznemirljivo popotovanje. Njegovo prostorno notranjost smo zasnovali tako, da se boste v njem počutili kot doma. Je prilagodljiv in ponuja obilo prostora. Toliko, da vanj lahko naložite celo treking kolo. In prtljago za celoten dopust. Z najnovejšo tehnologijo skrbi za čist, svež zrak - v potniški kabini in v okolici. Vožnja z brezemisijskim elektromotorjem je tako tiha, da boste od gozdne poti pa vse do gorskega prelaza lahko uživali v naravi z vsemi čuti. In z dinamičnim štirikolesnim pogonom boste lahko odkrivale kraje, na katerih niste bili še nikoli. ID. Crozz je vedno pripravljen na novo pustolovščino. In je tako spontan kot vi.

Stranska silhueta ID. Crozza

Ženska se naslanja na ID. Crozz

Volkswagnov prototip ID. Crozz je sinonim za električno mobilnost prihodnosti. Ponaša se z vrsto inovacij, s katerimi boste dinamično in obenem neslišno premagovali ovinke. Nekoč pozneje bo na vašo željo lahko vozil tudi sam - vi pa boste sproščeno uživali v razgledu. In še - s tem digitalno povezanim avtomobilom lahko celo govorite. Pozdravite torej svojo na novo odkrito svobodo z "Živijo".


Več prostora za ideje.


Prostorski čudež.

ID. Crozz smo razvili, da bi vaša spontanost imela proste roke. In da bi ji bil za to zagotovljen pravi prostor. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da smo opustili vse, kar ni nujno potrebno. Na primer B-stebriček. Poleg tega sta zadnja sedežna klop in sredinska konzola preprosto nastavljivi. Tako boste imeli več prostora za vse, kar vam je pomembno.Občutek svobode - kamorkoli se odpravite.

 


Štirikolesni pogon

ID. Crozz vas popelje dlje. In z električnim štirikolesnim pogonom domala kamorkoli. Z novimi tehnologijami bo že kmalu s povsem napolnjeno baterijo mogoče prevoziti do 500 kilometrov. Pustite torej vsakdanjik za seboj in se preprosto odpeljite. Sami ali z ljudmi, ki so vam najpomembnejši. Izrazito športno. In lokalno brez emisij.


Več časa za vas.


Avtonomna vožnja

Boste vozili vi ali naj vozi avto sam? Pri ID. Crozzu boste lahko odločali tudi o tem. Dotik na volanu bo zadoščal, da bo funkcija "ID. Pilot" prevzela nadzor. Lahko pa boste na avtonomni vozni režim preklopili tudi z glasovnim ukazom. Med avtonomno vožnjo se volan pospravi. Tako boste imeli več prostora za tisto, kar je resnično pomembno. Za opazovanje pokrajine. Ali za dobro knjigo. To je sicer še oddaljena prihodnost, ampak zagotovo prav vsakomur zveni odlično.