Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Predstavljamo.

Novi ID.3 1ST

Revolucija namesto evolucije

 

Z modelom ID. 3 1ST se začenja nova doba električne mobilnosti. Začutite naelektreno zmogljivost. Spoznajte inovativen dizajn in funkcionalne dosege. Prihodnost je pripravljena. Torej vstopite.

 

Zmogljivost: maksimalni navor že od zagona motorja

Doseg: električni doseg do 420 km po kriterijih voznega cikla WLTP²

 Polnjenje: lastnikom ekskluzivnega posebnega modela ID.3 1ST bo električna energija za polnjenje baterije eno leto na voljo brezplačno (do 2.000 kWh; o dodatnih pogojih bodo stranke pravočasno obveščene)  

Ostanite na tekočem

Na žalost so že vsa razpoložljiva vozila ID.3 1ST rezervirana. Prijavite se na e-novice ID. (vpis na čakalni seznam) in bodite obveščeni, v kolikor se bo katera od rezervacij ponovno sprostila.  

Dobrodošli v zakusilju

 

Bi želeli pogledati v prihodnost? Gostje ekskluzivne predstavitve so ID.3 1ST že lahko spoznali pobliže - in so navdušeni.

 

Stranke iz 6 evropskih držav, ki so že rezervirale svoj ID.3 1ST, so bile povabljene, da vikend preživijo v Wolfsburgu, natančneje v Autostadtu, in se udeležijo potovanjo skozi zgodovino avtomobilov in iz prve roke spoznajo proizvodnjo vozil znamke Volkswagen. Član upravnega odbora Volkswagen, Jürgen Stackmann, in glavni oblikovalec, Klaus Bischoff, sta jih sprejela na ogledu novega ID.3 1ST. In to še pred svetovno premiero.

 

  Če niste imeli priložnosti, da bi se udeležili dogodka (vaša država ni bila vključena v organizacijo), naj vas popeljemo skozi dogodek in vam predstavimo reakcije nad navdušujočimi značilnostmi novega ID.3 1ST.*

 

*Videoposnetek je na voljo samo v angleškem jeziku.  

Začnite predvajati videoposnetek

Glavni atributi modela ID.3 1ST 

Tukaj redno razkrivamo nove atribute, zaradi katerih je ID.3 1ST pameten odgovor na izzive prihodnosti. Vas zanima? Potem si poglejte, kaj vam ponuja novi ID.3 1ST.

Prednost je v trajnosti
Živahen navor
Neskončen užitek v vožnji
Električna mobilnost za vse
Napolnjen kot bi mignil
Poglej in občuti
Začnite predvajati videoposnetek

Prednost je v trajnosti

Nič ni tako vznemirljivo kot prihodnost. Nove tehnologije nam prinašajo nove priložnosti. Obenem se soočamo z velikimi izzivi. Zato smo si ID.3 1ST že v osnovi zamislili na novo: s popolnoma električnim pogonom. Predvsem pa: trajnostno. To je naše prvo vozilo, ki ga bodo kupci v roke dobili z nevtralno podnebno bilanco - ker v dobavni verigi in proizvodnji sistematično zmanjšujemo emisije CO2. Emisije CO2, ki jih ne moremo preprečiti, kompenziramo s projekti za varstvo podnebja.

Začnite predvajati videoposnetek

Živahen navor

ID.3 1ST je sinonim za edinstveno, naelektreno izkušnjo vožnje: poln navor že od zagona motorja, konstantno dinamično pospeševanje in zmogljivost, zaradi katere začne srce biti hitreje. Če želite doživeti ta občutek, ga morate enostavno peljati.

Začnite predvajati videoposnetek

Neskončen užitek v vožnji

Model ID.3 1ST bo na voljo v treh različicah: z manjšo baterijo (45 kWh, neto) znaša doseg do 330 km (WLTP2), z največjo baterijo (77 kWh, neto) pa do 550 km (WLTP2). Za vsak cilj si torej lahko izberete ustrezen model.

Začnite predvajati videoposnetek

Električna mobilnost za vse

Modeli ID. zagotavljajo inovativno električno mobilnost z najsodobnejšo tehnologijo. ID.3 1ST z ekskluzivnimi oblikovalskimi elementi, večjo baterijo in torej tudi večjim dosegom. Tako bo lahko vedno več ljudi spoznalo, kakšen občutek vzbuja mobilnost prihodnosti.

Začnite predvajati videoposnetek

Napolnjen kot bi mignil

Za polnjenje električnega avtomobila se vam ni več treba odpeljati na bencinski servis, saj lahko baterijo napolnite domala povsod: doma na gospodinjski vtičnici ali opcijski domači polnilni postaji, na javnih polnilnicah ali na hitrih polnilnicah. Polnjenje je hitrejše, kot si mislite. Ko boste enkrat poskusili, boste hitro ugotovili, da je postopek skoraj tako preprost kot polnjenje pametnega telefona.

Začnite predvajati videoposnetek

Poglej in občuti

Športni dizajn novih, bleščeče poliranih 18-palčnih aluminijastih platišč že na prvi pogled obljublja povsem novo doživetje vožnje. Zmogljivi elektromotorji poskrbijo, da se ta pričakovanja uresničijo - s konstantno dinamičnim pospeškom in voznimi zmogljivostmi, ki vam bodo vzele sapo.

Žarek navdiha.

 Koncept luči modela ID.3 1ST.

Opcijski koncept luči kot so pametna osvetlitev notranjosti ali inovativni matrični LED-žarometi, ki se prilagajajo skoraj vsakemu okolju ali pa vam celo pomežiknejo. ID. luči vas pozdravijo, pomagajo pri navigaciji ter vas pozovejo k zaviranju v primeru nevarnosti. Koncept luči, ki bo vaš žarek navdiha.

Začnite predvajati videoposnetek

Prvi. Na prvi pogled.

 

Ekskluzivni detajli posebne izdaje modela ID.3 1ST vsakomur že na prvi pogled povedo, kdo je prvi: začenši z emblemom 1ST in markantnim dizajnom zadnjih stebričkov, prek aplikacije 1ST na volanu in pedalov z dizajnom "Play&Pause", do posebnega pozdrava na začetnem zaslonu.

 

Začnite predvajati videoposnetek

ID.3 1ST žal ni več voljo za rezervacijo.

Na žalost so že vsa razpoložljiva vozila ID.3 1ST rezervirana. Prijavite se na e-novice ID. (vpis na čakalni seznam) in bodite obveščeni, v kolikor se bo katera od rezervacij ponovno sprostila. 

Naše rešitve za trajnostno električno mobilnost Naša misija je omogočiti, da električna mobilnost postane del vsakdanjika.

MOON Power upravljanje z energijo

MOON zasebnim in poslovnim strankam ponuja individualne rešitve za vstop v e-mobilnost. S ponudbo, ki obsega vse od stenskih polnilnih postaj vključno s hranilnikom električne energije in fotovoltaičnim sistemom do postaj za hitro polnjenje

Morda vas zanima tudi:

Kako daleč se lahko pripeljem?

Dejstva namesto predsodkov

Vizije sedanjosti

Pripravljen, ko ste pripravljeni vi. ID. Crozz

Vizija električne mobilnosti: ID. Vizzion

Povsod doma: ID. Buzz

1) Zamaskiran prototip

2) Napovedani doseg po opravljenih voznih ciklih skladno z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (WLTP) na preizkusnih valjih (ni serijsko stanje). Vrednosti dosega po WLTP lahko pri serijskih vozilih zaradi opreme odstopajo. Dejanski doseg v praksi odstopa zaradi načina vožnje, hitrosti, uporabe komfortnih/dodatnih porabnikov, zunanje temperature, števila sopotnikov/obteženosti in topografije. Kljub temu glede na profil uporabe velja, da bi 80 % voznikov brez dodatnega polnjenja baterije prevozilo od 230 do 330 km z malo baterijo (45 kWh, neto), od 300 do 420 km s srednjo baterijo (58kWh, neto) in od 390 do 550 km z veliko baterijo (77kWh, neto).