Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Charger – domača polnilna postaja družbe Volkswagen

Novi ID. Charger družbe Volkswagen je sodobna rešitev za polnjenje vozila doma. Pameten, učinkovit in inovativen. Prepričajte se sami.

Bencinska črpalka za vaš dom

S tem je električna mobilnost še bolj priročna: preprosto se pripeljete domov, priklopite električno vozilo in se sprostite, naslednji dan pa pričnite polni energije. Skratka, prihodnost je postala sedanjost. Individualno in primerno za vsakodnevno uporabo. Z vsemi prednostmi in funkcijami so naši modeli polnilnih postaj ID. Charger prava rešitev za polnjenje doma.

Več informacij o polnilnih postajah MOON Charger 

Kratko polnjenje. Daljše uživanje v vožnji.

ID. Charger vaše vozilo napolni do osemkrat hitreje kot običajna vtičnica. S polnilno močjo 11 kW je vaš ID.3 80-odstotno napolnjen v šestih urah, pri 7,4 kW pa se čez noč popolnoma napolni.

Udobje prek združljivosti

S polnilno postajo ID. Charger lahko s priključkom tipa 2 napolnite vsa sedanja in prihodnja električna vozila družbe Volkswagen ter vozila drugih proizvajalcev. S polnilnim kablom, ki je fiksno povezan s polnilno postajo, je konec iskanja, zapletanja kablov in odlaganja, kar zagotavlja dodatno udobje. 

Omejitev dostopa za večjo varnost

Vi odločate, kdo bo lahko uporabljal vaš ID. Charger Connect ali Pro. S pomočjo radiofrekvenčne identifikacije (RFID) ali aplikacije lahko odobrite postopke polnjenja ali zaklenete oz. odklenete domačo polnilno postajo.

Odlično povezan

Oba modela polnilne postaje ID. Charger »Connect« in »Pro« je mogoče povezati z internetom prek povezave Wi-Fi, Etherneta ali (izbirno) omrežja LTE, vključen pa je tudi prenos podatkov (standardno pri modelu »Pro«, izbirno pri modelu »Connect«). Prek aplikacije We Connect ID. imate domačo polnilno postajo vedno pri sebi na pametnem telefonu in jo lahko upravljate, nadzirate postopke polnjenja ter še veliko več.

Brez stresa, ko plačujete elektriko

Z električnim števcem s certifikatom MID je ID. Charger Pro kot nalašč za vse, ki potrebujejo natančno in individualno merjenje električne energije, npr. za voznike službenih vozil.

Privlačna cena in zmogljivost

Z našimi modeli polnilnih postaj ID. Charger vašega električnega vozila ne boste napolnili samo hitreje in udobneje, temveč boste deležni tudi atraktivnih cen.

En ID. Charger. Tri izvedbe.

ID. Charger

Vstopni model

 • Visokokakovostni dizajn družbe Volkswagen

 • Polnilna moč do 11 kW AC (3-fazno)

 • Fiksno povezan polnilni kabel dolžine do 7,5 m

 • Vgrajeno zaščitno stikalo za okvarni tok 

 • Združljiv z opremo za zaščito pred preobremenitvijo

ID. Charger Connect

ID. Charger Connect

Dodatno od vstopnega modela ID. Charger :

 • Pametno polnjenje, vključno z internetno povezavo
 • Upravljanje na daljavo prek aplikacije
 • Pripravljen za Plug #Charge 
 • RFID avtentifikacija
 • Opcijsko z modulom LTE/4G z neomejenim prenosom podatkov
ID. Charger Pro

ID. Charger Pro

Dodatno k polnilni polnilni postaji ID. Charger Connect:

 • Serijsko z modulom LTE/4G z neomejenim prenosom podatkov
 • Merilec količine prenesene energije, npr. za voznike službenih vozil

Popolna povezava:
Splet in ID. Charger

Glede na model lahko polnilnik ID. Charger v realnem času ponudi koristne informacije - prek aplikacije neposredno na vašem pametnem telefonu.

Wi-Fi/Ethernet

ID. Charger Connect je standardno opremljen s spletno funkcijo in ga lahko doma povežete z internetom prek povezave Wi-Fi ali Etherneta (LAN).

LTE

Naša polnilna postaja se lahko poveže tudi prek omrežja LTE. Plačljiva izbirna možnost zagotavlja optimalno komunikacijo med aplikacijo in domačo polnilno postajo - vključno z neomejenim prenosom podatkov.

LTE z električnim števcem s certifikatom MID

ID. Charger za komunikacijo uporablja najnovejše mobilno omrežje LTE. Vgrajen električni števec s certifikatom MID zagotavlja tudi preglednost, npr. med vozniki službenih vozil in delodajalci.

Namestitev brez zapletov

Najpomembneje pri storitvi namestitve družbe Volkswagen: ko se dogovorite, je skrbi konec. Vse, kar potrebujemo za storitev namestitve, prinesemo seboj. Od strokovnega znanja do varnostnih stikal in kablov. 

Najprej v okviru pregleda vašega doma vse osebno preverimo. Varnost je namreč najpomembnejša. Nato skupaj z vami poiščemo primerno mesto za ID. Charger, ga namestimo in zaženemo. Za konec polnilno postajo preskusimo z vašim električnim vozilom - če ga še nimate, pa to naredimo s testno napravo. Naše delo je končano šele, ko je polnilnik pod napetostjo, vaše vozilo pa napolnjeno. 

Sicer pa: proizvodnja naših polnilnih postaj ID. Charger je z vidika emisij CO2 nevtralna.

Več informacij o polnilnih postajah ID. Charger 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen