Meni
Zapri meni
Zapri

ID. SPACE VIZZION
Nova dimenzija električne mobilnosti

 

Oblika sledi zmogljivosti

Z optimalno aerodinamiko in najsodobnejšo električno pogonsko tehnologijo ID. SPACE VIZZION ponuja veliko prostora za udobje in brezkompromisno zmogljivost. Model odstira pogled na nov avtomobilski razred, ki postavlja merila na vseh področjih.

Prefinjena aerodinamika, prvinska moč: zunanji dizajn

Vsak vidik ekspresivne silhuete temelji na naelektreni zmogljivosti modela ID. SPACE VIZZION. Posebej prepričljiva pri tem je njegova aerodinamična oblika, ki omogoča količnik zračnega upora 0,24 in doseg do 590 kilometrov (WLTP)1. Posebej za ta namen zasnovane odprtine za pretok zraka na markantnem sprednjem delu vozila načrtno usmerjajo tok vetra proti zadnjemu delu in hkrati poudarjajo napredni dizajn limuzine. 

Pogled v prihodnost: Digital Cockpit

Pri novem ID. SPACE VIZZION je znamka klasično armaturno ploščo prvič nadomestila z naprednim projicirnim sistemom s tehnologijo obogatene resničnosti. Ta sistem, ki ga dopolnjuje mini zaslon z osnovnimi informacijami, projicira pomembne informacije v voznikovo neposredno vidno polje in tako ponuja celovito intuitivno uporabniško izkušnjo. Dopolnjuje ga tudi interaktivna osvetlitev ID. Light med A-stebričkoma, ki v cestnem prometu komunicira z voznikom. Nastavitve za infotainment in nastavitve vozila je poleg tega mogoče upravljati na navidezno prostolebdečem zaslonu na dotik z diagonalo 39,6 cm (15,6 palca).

Neskončnost prostora: notranji dizajn

Kot pove že njegovo ime (angl. space = prostor), ID. SPACE VIZZION ustvarja prostornost, ki je na ravni višjih razredov.
Zaradi prostorsko ekonomičnega električnega pogona vas bo pričakala prostorna notranjost s salonskim značajem, značilnim za limuzine višjega razreda. Tudi visokokakovostna notranja oprema je dosledno v znamenju inovativnosti in trajnosti. Materiali so izdelani iz trajnostnih surovin, ki na primer izvirajo iz proizvodnje jabolčnega soka. ID. SPACE VIZZION tako kaže željo po inovativnosti v vsakem detajlu in vzbuja radovednost glede svoje serijske proizvodnje v prihodnosti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen