Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Crozz. Pripravljen, ko ste pripravljeni vi.

 

Če bi lahko na novo zasnovali mobilnost, kakšna bi bila?

Mi imamo vizijo, ki bo naelektrila vaš vsakdan. Zasnovali smo električni avto, ki bo poenostavil vaše življenje. Ki je tako inteligenten, da vas razume. Prav vsako besedo. In tako povezan, da vam bo bližje, kot vam je bil katerikoli avto doslej. S tehnologijo, ki vas bo popeljala naprej. Vam odprla nove možnosti. In vas spodbudila k odkrivanju novega.

Naša ideja je električni avto za vse. In ker je vsak človek drugačen in potrebuje nekaj drugega, smo za vsakogar zasnovali avto po njegovi meri. Tako individualen, da je optimalno prilagojen vam samim. Ali vaši družini. Ali vaši službi. Kot na primer naša konceptna študija ID. Crozz. To je sodoben križanec, ki združuje odlike SUV-ja z eleganco kupeja, kar je nadvse praktično, saj se kot doma počuti v mestu in tudi v naravi. Tako kot vi. Z njim se vam bodo odprle številne nove možnosti. Povsem preprosto In z obilo energije - električne, seveda.

Začni video

Z ID. Crozzom boste lahko počeli vse, kar se vam zdi pomembno. Ne glede na to, katero pot boste ubrali. Prav zato je njegov doseg tako velik, da domala noben cilj ni predaleč. Pustite torej mesto in svoj vsakdanjik za seboj in se podajte na vznemirljivo popotovanje. Njegovo prostorno notranjost smo zasnovali tako, da se boste v njem počutili kot doma. Je prilagodljiv in ponuja obilo prostora. Toliko, da vanj lahko naložite celo treking kolo. In prtljago za ves dopust. Z najnovejšo tehnologijo skrbi za čist, svež zrak - v potniški kabini in v okolici. Vožnja z brezemisijskim elektromotorjem je tako tiha, da boste od gozdne poti pa vse do gorskega prelaza lahko uživali v naravi z vsemi čuti. In z dinamičnim štirikolesnim pogonom boste lahko odkrivali kraje, kjer niste bili še nikoli. ID. Crozz je vedno pripravljen na novo pustolovščino. In je tako spontan kot vi.

Volkswagnov prototip ID. Crozz je sinonim za električno mobilnost prihodnosti. Ponaša se z vrsto inovacij, s katerimi boste dinamično in obenem neslišno premagovali ovinke. Nekoč pozneje bo na vašo željo lahko vozil tudi sam  - vi pa boste sproščeno uživali v razgledu. In še - s tem digitalno povezanim avtomobilom se lahko celo pogovarjate. Pozdravite torej svojo na novo odkrito svobodo z "Živijo".

Več prostora za ideje.

Prostorski čudež

ID. Crozz smo razvili, da bi vaša spontanost imela proste roke. In da bi ji bil za to zagotovljen pravi prostor. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da smo opustili vse, kar ni nujno potrebno. Na primer B-stebriček. Poleg tega sta zadnja sedežna klop in sredinska konzola preprosto nastavljivi. Tako boste imeli več prostora za vse, kar vam je pomembno. 

Občutek svobode – kamorkoli se odpravite.

Štirikolesni pogon

ID. Crozz vas popelje dlje. In z električnim štirikolesnim pogonom domala kamorkoli. Z novimi tehnologijami bo že kmalu s povsem napolnjeno baterijo mogoče prevoziti do 500 kilometrov. Pustite torej vsakdanjik za seboj in se preprosto odpeljite. Sami ali z ljudmi, ki so vam najpomembnejši. Izrazito športno. In lokalno brez emisij.

Več časa za vas.

Avtonomna vožnja

Boste vozili vi ali naj vozi avto sam? Pri ID. Crozzu boste lahko odločali tudi o tem. Dotik na volanu bo zadoščal, da bo funkcija "ID. Pilot" prevzela nadzor. Lahko pa boste na avtonomni vozni režim preklopili tudi z glasovnim ukazom. Med avtonomno vožnjo se volan pospravi. Tako boste imeli več časa za tisto, kar je resnično pomembno. Za opazovanje pokrajine. Ali za dobro knjigo. To je sicer še oddaljena prihodnost, ampak zagotovo prav vsakomur zveni odlično.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen