Meni
Zapri meni
Zapri

ID. BUGGY
Občutek svobode

 

Legenda živi

ID. BUGGY, ki so mu za navdih služili legendarni kalifornijski "dune buggyji" iz 60. let, v današnji čas vnaša življenjski občutek svobode in avanturističnega duha. Na neutrjenih stezah ali neskončnih plažah začutite piš vetra in toploto sončnih žarkov. Z vsemi čuti se prepustite čistemu užitku v vožnji - s popolnoma električnim pogonom in brez emisij.

"Puristični dizajn je sodobna in ne retro interpretacija kultnega modela."

- Klaus Bischoff, Volkswagnov glavni oblikovalec

Prav nič konvencionalen: ID. BUGGY in njegov dizajn

Zunanjost robustna, pa vendar estetska, notranjost pa prečiščena in odporna na vremenske vplive - ID. BUGGY je pri vožnji prav takšen, kot daje slutiti njegov videz, s čimer v novo življenje obuja edinstveni "buggy feeling".

Puristični dizajn z lebdečim trupom

Brezkompromisno čist dizajn brez fiksne strehe in vrat, z 18-palčnimi platišči in terenskimi pnevmatikami, ščitnikom za podvozje in varnostnim lokom je kos domala vsakemu izzivu. Dvobarvno posebno lakiranje pa poskrbi za to, da se zdi, kot bi oblikovno dovršena karoserija lebdela nad robustnim podvozjem.

Idealen za individualne male serije

Modularni sestav modela ID. BUGGY omogoča, da se zgornji del karoserije loči od podvozja. Na ta način Volkswagen maloserijskim proizvajalcem in start-upom omogoča, da razvijejo lastne različice lokalno brezemisijskih "dune buggyjev".

Vodoodbojna notranjost

Prostorna "open space" notranjost je neuničljiva in odporna proti vremenskim vplivom, upravljanje je enostavno in razumljivo. ID. BUGGY je 2-sedežnik, v katerem lahko sedimo na integralnih sedežih in ga krmilimo z večfunkcijskim volanom s funkcijo upravljanja na dotik - ključne informacije pa imamo prikazane na digitalnem kombiniranem instrumentu.

Emocije brez emisij: tehnologija za ID. BUGGY

Zmogljivi električni motorji zagotavljajo impresivne pospeške in s tem neizmeren užitek v vožnji - vse to brez lokalnih emisij.

Pospeši vaš srčni utrip

Električni motor v zadku razvije moč 150 kW (204 KM). Napaja ga elektrika iz visokonapetostne baterije v dnu vozila. Iz mirovanja doseže maksimalni navor 310 Nm. Vozilo lahko od 0 do 100 km/ h pospeši v samo 7,2 sekunde. Končna hitrost je elektronsko omejena na 160 km/h.

Vsestranski hitri polnilni stebrički

V prihodnosti bo polnjenje električnih vozil mogoče na mnogih krajih - tudi zaradi novih konceptov polnjenja, kot so vsestranski hitri polnilni stebrički, ki jih bo mogoče postaviti začasno ali trajno. Takšen "powerbank" za električna vozila ima polnilno kapaciteto do 360 kWh.

Modularna platforma za električna vozila

Po kompaktnem modelu, enoprostorcu, športnem terencu in limuzini je ID. BUGGY že peta študija, izdelana na osnovi modularne platforme za električna vozila - kar je nedvomno odličen dokaz za to, kako raznolike so možnosti te edinstvene modularne platforme. 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen