Zapri meni
Zapri
Začni video

Volkswagen, just electric. ID.

 

To je za vse nas

Čas je za miselni preobrat: čas, da na novo definiramo vožnjo z avtomobilom. S Volkswagnovo družino ID. postaja električna mobilnost z ničelnimi lokalnimi emisijami dostopna za vsakogar. Z novo idejo se lahko veliko doseže, a le, če je lahko vsak del nje, lahko spremenimo svet.

*Ostanite seznanjeni z vsemi novostmi*

Bodite med prvimi, ki bodo vozili in doživeli novi ID.3 1ST.
Redno spremljajte novice in najnovejše informacije o električni mobilnosti in o novem ID.3 1ST.

Napočil je čas za električne avtomobile za vse

Popolnoma električna družina ID. ponuja več kot samo vožnjo na električni pogon. ID. je vaš osebni prostor na kolesih: avto, ki vam prisluhne, vas razume in se uči od vas. Z ID. bomo lahko vsi doživeli novo dinamičnost popolnoma električnega pospeševanja. Baterije, ki se hitro polnijo in imajo velik doseg, bodo vsakega od nas popeljale do njegovega individualnega cilja.

Električno postaja dostopno

Volkswagen ID. je namenjen mnogim. Milijonom. Družina ID. vključuje najsodobnejše električne avtomobile že za ceno primerljivega avtomobila s klasičnim motorjem z notranjim zgorevanjem - ker so inovativne spremembe lahko uspešne le, če je lahko vsakdo del sprememb. 

Nove razsežnosti

S Volkswagnom ID. postajajo dosegljivi novi mejniki. Za vsakega od nas. Baterije, ki se hitro polnijo in imajo doseg do 550 km1, omogočajo premagovanje tudi večjih razdalj brez lokalnih emisij CO2. Vseeno, kam vas vodi pot.

Nova dinamika

Vožnja na okolju prijazen in trajnosten način še nikoli ni bila tako vznemirljiva. Brez prestavljanja - bodisi avtomatskega ali ročnega - se začenja obdobje električnega pospeševanja. In z njim naša pot do popolnoma avtonomne vožnje.

Še bolje povezani

Voziti ID. je več kot voziti avto. Inteligentna povezljivost in najsodobnejše tehnologije se učijo od vas, govorijo z vami in vam pomagajo pri vsem, kar je pred vami. Volkswagen ID. vodi v sodobno električno mobilnost z ničelnimi lokalnimi emisijami, ki na novo opredeljuje interakcijo med voznikom in vozilom.

Nekaj za vsak življenjski slog

Nova oblika mobilnosti: Volkswagen ID. predstavlja različne tipe vozil, ki ustrezajo vsem potrebam. Koncept prostora in notranjost sta usmerjena v prihodnost in že zdaj kažeta, kako je mišljena mobilnost za popolnoma avtonomno vožnjo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen