Zapri meni
Zapri

ID.R Challenge AcceptID

 

Naredi vtis.
Ne pusti sledi.

Volkswagen ID.R je sinonim za brezkompromisni potencial moči na področju napredne električne mobilnosti. Že leta 2018 je brezemisijski dirkalnik ta visoka pričakovanja izpolnil z novim rekordnim časom na legendarni dirki Pikes Peak International Hill Climb.

To pa še ni bilo vse. Zdaj je bil presežen tudi hitrostni rekord električnih vozil na najzahtevnejši dirkalni stezi na svetu: 20,8 kilometra dolgi Severni zanki Nürburgringa. S časom 6:05,336 minute je bil Volkswagnov voznik Romain Dumas za 40,56 sekunde hitrejši od predhodnega rekorderja Petra Dumbrecka.

Takšni uspehi so za nas najboljši dokaz, da je možno narediti vtis, ne da bi pri tem pustili sledi. #challengeacceptID

Dvoboj s časom. Za prihodnost.

Najpomembnejša vloga modela ID.R ni ta, da bi drugega za drugim podiral rekorde na najzahtevnejših svetovnih progah. Največji izziv je njegova vloga vzornika in narekovalca tempa za célo generacijo električnih vozil.

Pred tekmeci in pred svojim časom.

Če želimo podirati rekorde, potrebujemo več kot le hiter avto. Človek potrebuje ideje, iskati želi nove rešitve. Vedno znova. Kajti na izrazito dinamičnem področju električne mobilnosti ne gre le za hitrost na cesti, temveč tudi v razvoju. Zato vsak kilometer, ki ga prevozi ID.R, koristi tudi drugim članom družine ID.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen