Zapri meni
Zapri

e-Storitve.
Vam na uslugo.

Nudimo vam celovit paket storitev, ki vaš vsakdanjik z električnim vozilom še dodatno poenostavijo in vam pomagajo v številnih situacijah.

Tako ponovno napolnite baterijo vozila.

Svoj električni avto lahko na poti napolnite na polnilni postaji ali preprosto doma na strokovno vgrajeni običajni gospodinjski električni vtičnici ali domači polnilni postaji.

Električna vtičnica

Polnilni servis pri vas doma: električne avtomobile lahko polnite na čisto običajnih, tehnično brezhibnih, standardnih električnih vtičnicah.

Domača polnilna postaja

Visokozmogljiva vtičnica na domači lokaciji: z uporabo domače polnilne postaje se poveča razpoložljiva polnilna moč in čas polnjenja vozila se skrajša

Javna polnilna postaja za polnjenje z izmeničnim tokom

Svoje vozilo lahko seveda napolnite tudi na javnem prostoru. Z lastnim polnilnim kablom boste to na posebnih javnih polnilnih postajah za polnjenje z izmeničnim tokom opravili izredno hitro.

Javna polnilna postaja za polnjenje z enosmernim tokom

Na tako imenovanih javnih polnilnih postajah CCS (kratica za: Combined Charging System oz. kombinirani sistem polnjenja) lahko polnite z enosmernim tokom. Ker je pri polnjenju z enosmernim tokom mogoče doseči višje jakosti toka, se baterija napolni občutno hitreje.

Kje lahko napolnim baterijo, ko sem na poti?

Brez skrbi, električni avto vas ne bo pustil na cesti. Polnilne postaje so danes že skoraj povsod. Njihovo število se povečuje iz meseca v mesec. In še bolj se bo povečalo, tako kot se bo povečalo število električnih avtomobilov. Tako bliskovito, kot so se v zadnjem stoletju razširili bencinski servisi. Vnesite naslov, poštno številko ali kraj in poiščite javne polnilne postaje v vaši bližini.

Povezani. S storitvami Car‐Net.

Bolje obveščeni. Lažje do cilja.

App-Connect.

App-Connect so v osnovi tri inovativne tehnologije, s katerimi je aplikacije s pametnega telefona mogoče prezrcaliti na zaslon infotainment sistema v vozilu.

Guide & Inform.

Poiščite vznemirljive cilje v svoji okolici ali prejemajte aktualne prometne informacije neposredno z interneta.

Security & Service.

Storitve Načrtovanje servisnih terminov, Avtomatsko javljanje nezgod, Klic ob okvari in Spletno obvestilo alarmne naprave: vaši osebni pomočniki so vam na voljo v številnih situacijah.

e-Remote.

Omogočajo vam praktičen dostop do najpomembnejših funkcij vašega električnega vozila. Udobno jih lahko prikličete prek računalnika in z aplikacijo Car-Net tudi prek pametnega telefona.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen