Meni
Zapri meni
Zapri

Novi eco up!

 

Preklopite na plin!

Majhnost pogosto povezujemo z varčnostjo in ravno za novi eco up! to še kako drži. Njegov plinski pogon je namreč izredno učinkovit. S tem ne znižujete le emisije CO2, temveč tudi stroške za gorivo. Svojega malčka lahko cenovno ugodno napolnite na bencinskih servisih s stisnjenim zemeljskim plinom, ki so čedalje bolj razširjeni.

eco up!: odlike

Doseg

Porabi manj in vas pripelje dlje

Da bi obtičali brez plina v jeklenkah in da v bližini ne bi bilo nobenega bencinskega servisa s stisnjenim zemeljskim plinom? Zveni komaj verjetno. Plinski rezervoar s kapaciteto skoraj 11 kg zagotavlja približno 380 km dosega. Če se izprazni, se med vožnjo vključi pogon na bencin. Nato eco up! lahko prevozi nadaljnjih 220 kilometrov, preden mu zares zmanjka moči. Njegov skupni doseg tako znaša do 600 kilometrov. To pa zveni realistično.

Emisije

Manj škodljivih snovi za več zadovoljstva

Vožnja z novim eco up! je že zdaj tako čista, da je v skladu z bodočimi avtomobilskimi standardi. Ker izpolnjuje zahteve emisijskega standarda Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC (EU6 DG), nosi v Nemčiji tako imenovano zeleno oznako za prašne mikrodelce. To pomeni, da je vožnja z eco up! mogoča v conah, kamor drugi avtomobili zdaj ali v prihodnosti ne bodo imeli dostopa. Zato je eco up! idealni mestni avto: z emisijami 82 g/km CO₂ na 100 km je vožnja z njim ekološka, poleg tega je med vožnjo na plin tišji od večine ostalih avtomobilov.

Radio

Vedno je čas za vaše najljubše skladbe

Na radiu se vrtijo same dobre pesmi? Zveni kot zdaj serijski radio "composition phone", vključno z vtičnico AUX-IN, režo za SD-kartice, s telefonskim vmesnikom in USB-priključkom. Tako lahko svoj pametni telefon ali druge avdioenote enostavno priključite in predvajate svoje najljubše pesmi. Novi eco up! je serijsko opremljen z dvema zvočnikoma, opcijsko je na voljo tudi šest zvočnikov in digitalni radijski sprejemnik DAB+.

Povezljivost

Priklopna postaja "maps + more dock" in aplikacija "maps + more"

Vaš cilj je na vašem pametnem telefonu

Imate pametni telefon pri sebi? Potem ga enostavno priklopite na priklopno postajo "maps + more dock", ki je v višini oči, in ustrezna brezplačna aplikacija v novi oblikovni podobi se ne poveže le z vašim avtomobilom, prijatelji ali vašim predvajalnim seznamom, temveč vas tudi vodi na poti. Prek USB-vmesnika v postaji "maps + more dock" se poleg podatkov prenaša tudi električni tok, tako da je baterija ves čas napolnjena. Vstopite, priključite pametni telefon, zaženite aplikacijo in se odpeljite.

Še več o novem eco up!

Ostale funkcije

Paketi

Nazaj na pregled

Paketi

Želite zaviti levo ali desno?

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen