Volkswagnova e-mobilnost Ne odpovejte se ničemur. Razen emisijam.

e-up! & e-Golf E-modela, ki naelektrita

Preprosto električen: e-up!

Naj vas naelektri dan za dnem: "Majhen avto, velik napredek" se glasi slogan modela e-up!, ki s številnimi inovacijami, zmogljivim elektromotorjem in dosegom do 160 kilometrov ne navdušuje le voznika, pač pa tudi okolje.

 

Tehnologije prihodnosti v znani obliki: e-Golf

Prvi Golf z izključno električnim pogonom ponazarja, kako blizu nam je lahko prihodnost. Z najsodobnejšo tehnologijo v znani preobleki ta vsestransko zasnovani model za pogon uporablja izključno električno energijo in lokalno ne proizvaja emisij. Ob tem pri udobju in užitku v vožnji ne pristaja na nikakršne kompromise.

Golf GTE Hitrosti daje novo dimenzijo

Sinteza najboljših lastnosti dveh vrst pogona.

Ta zmogljivi priključni hibrid z geni GTI-modelov je sinonim za popolno sožitje emocij, inovacij in učinkovitosti: razvije moč 150 kW (204 KM), a kljub temu porabi le 1,5 l/100 km (emisija CO2: 35 g/km).

 

Passat GTE & Passat Variant GTE Priključna hibrida brez kompromisov

Passat GTE

Passat GTE razkriva, kaj nas čaka v prihodnosti: njegova visokoučinkovita priključna hibridna tehnologija navdušuje z izjemno potisno silo, obenem pa jemlje dih z osupljivo varčnostjo. Ponuja najboljše iz dveh svetov - neposredno in brezkompromisno.

 

Passat Variant GTE

Brezkompromisni priključni hibrid je na voljo tudi kot prostorni Passat Variant. Kombinacija brezemisijskega avtomobila in avtomobila za dolge relacije omogoča, da 50 kilometrov prevozite izključno na električni pogon in več kot 1.000 kilometrov v hibridnem režimu delovanja.

 

Konfigurator polnilne postaje

Zakaj potrebujem polnilno postajo?

Polnilna postaja zagotavlja bistveno večjo polnilno moč kot običajna električna vtičnica, posledično je čas polnjenja krajši.

Subvencije v Sloveniji Z enim klikom do informacij o vseh aktualnih subvencijah

Do 7.500 EUR subvencije

Eko sklad fizičnim in pravnim osebam nudi nepovratne finančne spodbude za električna vozila.

Sestavite si izbrani Volkswagnov model povsem po lastnih željah e-up, e-Golf, Golf GTE, Passat GTE

Nadaljnji koraki

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj