VW e-Golf: Telefonija

 

Ne zamudite več nobenega telefonskega klica in kljub temu ostanite povsem osredotočeni na dogajanje v prometu. Udobno telefoniranje med vožnjo omogočata opcijska telefonska vmesnika, ki zagotavljata odlično razločnost govora: z digitalnim govornim procesorjem, kakovostnim mikrofonom v stropu in avtomobilskimi zvočniki. Zaradi povezave z zunanjo anteno vozila je sprejem tudi pri izredno slabi pokritosti z omrežjem optimalen.

Pri telefonskem vmesniku Comfort mobilni telefon odložite v predal v sredinskem naslonu za roke, kjer se indukcijsko (torej brezžično) poveže z zunanjo anteno vozila. To pomeni, da ni več dodatno potreben še nakup ustreznega nosilca za telefon. Telefonski vmesnik Business vam omogoča, da aktivni telefonski pogovor v vozilu preko Bluetooth tehnologije prenesete na sistem za prostoročno telefoniranje. Upravljanje lahko poteka glasovno, z večfunkcijskim volanom ali multimedijskim sistemom. Povsem preprosto - in natanko tako, kot si želite.

 

Kako deluje

Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

e-Golf E-volucija avtomobila se nadaljuje.