VW e-Golf: Car-Net Guide & Inform

 

S ponudbo Car-Net so vam prednosti interneta na voljo tudi v vašem avtomobilu: tako lahko na primer ves čas spremljate prometno situacijo, uporabljate aplikacije, nameščene na pametnem telefonu, ali vzpostavite povezavo s Volkswagnovim klicnim centrom. In z aplikacijo Car-Net e-Remote lahko svoj pametni telefon uporabljate celo kot daljinski upravljalnik za e-Golf. Aplikacija vam omogoča, da kjerkoli na primer nastavite temperaturo za potniški prostor, zaženete in prekinete polnjenje ali preverite doseg.

Toda Car-Net zmore še več: s paketom storitev Car-Net Guide & Inform1) vam je zagotovljen nenehen dostop do aktualnih podatkov s spleta. Tako ste na primer izredno hitro obveščeni o zastojih, poleg tega pa lahko preprosto poiščete posebne cilje, kot so hoteli, restavracije ali bencinski servisi.

Z opcijskim vmesnikom Car-Net App-Connect lahko svoj pametni telefon povežete z multimedijskim sistemom in izbrane aplikacije upravljate preko zaslona na dotik na armaturni plošči. Paket Car-Net Security & Service med drugim vključuje storitev Klic v sili. Če se boste odločili za opcijski CarStick, boste z lastno SIM-kartico v svojem Volkswagnu lahko vzpostavili celo WLAN-omrežje.

 

Več informacij o Car-Netu

 

 

1) Za uporabo mobilnih spletnih storitev (Car-Net) potrebujete mobilno napravo (npr. pametni telefon), ki jo je mogoče uporabiti kot mobilno dostopno točko za WLAN. Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov! Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net registrira svoje vozilo. Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

e-Golf E-volucija avtomobila se nadaljuje.