Meni
Zapri meni
Zapri

Malgorzata Ross v Berlinu. Čista naelektrenost!

Malgorzata Ross v Berlinu. Čista naelektrenost!

Električna mobilnost je posebej uporabna pri vsakodnevnih vožnjah na kratke razdalje. Malgorzata, ki živi v berlinskem mestnem okraju Treptow, se vsak dan vozi po Berlinu. Pravi, da ji z e-up! celo družinski nakupi ne predstavljajo nobenega problema - prtljažnik je zelo prostoren. Poleg tega pa je "igračka" tudi okolju prijazna.

Ko mislite, da še stojite, pa se v resnici že vozite.

Malgorzata Ross je leta 2014 prvič vozila e-up!. Tega dogodka ne bo tako hitro pozabila - tudi njena otroka se še danes zabavata na njen račun. Z nalezljivim nasmeškom pove, da po zagonu sploh ni opazila, da je motor že kar nekaj časa vključen. Neverjetno tih je.

"Otroka pripovedujeta svojim prijateljem o našem tihem in okolju prijaznem avtomobilu. To se jim zdi kul."

Z električnim avtomobilom po Berlinu.

Od konca leta 2014 se po Berlinu vozi z majhnim in okretnim e-up!. Meni, da je električni avtomobil idealen za velemesto. Še posebej, če vsak dan prevozi veliko kratkih relacij. Pa naj bo to, ko otroka pelje v šolo ali pa ko se pelje v službo. Tudi po službi z e-up! vozi otroka od točke A do točke B.

"Popoldan se vožnja nadaljuje: tečaj jadranja in glasbena šola. VW e-up! je genialen avto za mesto - in prvovrsten otroški taksi.

Napolnite doma in se odpeljite.

Projektna vodja in njen mož sta že nekaj časa razmišljala o nakupu manjšega avtomobila za vožnjo po mestu. Vendar pa bi to moral biti avto, ki bi bil idealen za krajše razdalje. Po testni vožnji se je Malgorzata takoj odločila za e-up!. Za izbiro električne različice pa je zaslužen njen mož Matthias: kot direktor podjetja, ki proizvaja baterije za shranjevanje energije za velika trajnostna električna omrežja po vsem svetu, je želel na lastni koži preizkusiti to obliko mobilnosti. "Hotel je vedeti, kaj omogoča električna mobilnost," Malgorzata pravi o svojem možu. Omogoča marsikaj: družina Ross je ugotovila, da ima baterija modela up! dovolj moči za njihov vsakodnevni družinski program. In to je najpomembnejši pogoj za nakup električnega avtomobila. Malgorzata ga napolni doma, v garaži, tako da ga priključi na vtičnico - končano!

"Je okreten in kompakten, prtljažnik pa je veliko večji, kot bi mislili."

Primeren za vso družino. In za Berlin.

Sedaj družina "malčka" ne le ceni, ampak tudi obožuje. Malgorzata je vedno znova navdušena nad prostornostjo prtljažnika v električnem avtomobilu. Ima toliko prostora, da vanj brez težav pospravi svoje tedenske nakupe, vključno z zaboji s pijačo. Tudi njena otroka sta postala prava oboževalca modela e-up!. Svojim prijateljem ponosno pripovedujeta, kako tih in okolju prijazen je električni avtomobil. In vsem se zdi kul. Tako sta starša okoljsko ozaveščenost že davno prenesla na otroka. To je lep kompliment za e-up!.

Morda vas bo zanimalo tudi:

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen