Meni
Zapri meni
Zapri

Paul Juda v Amsterdamu. Čista naelektrenost!

Paul Juda v Amsterdamu. Čista naelektrenost!

Ljudje, ki živijo v središču Amsterdama, morajo imeti za vožnjo z avtom veliko časa in potrpljenja, saj je središče nizozemske metropole majhno in ozko. Razen, če vozijo e-up! - tako kot Paul Juda. Po naključju se mu je ponudila možnost testiranja električnega avtomobila in ta ga je takoj prepričal.

e-ljubezen na prvi pogled.

Paul je rojen Amsterdamčan in še danes živi v prestolnici. Zanj ni boljšega avtomobila kot je e-up!. Nizozemec se je v trenutku zaljubil v električni avtomobil - je tih, lokalno ne proizvaja emisij, povrh vsega pa je še lep. Poleg tega se je s kompaktnim e-up! lažje voziti skozi gosti promet glavnega mesta. 

"Kot da bi bil na počitnicah. Brez hrupa, brez emisij in lep dizajn - takoj sem se zaljubil vanj."

Kompakten, varčen, okolju prijazen.
VW e-up! ima veliko prednosti.

Paul pove, da je vožnja v Amsterdamu lahko zelo mučna. Zanjo si je treba vzeti dovolj časa. Poleg tega je tu še izziv iskanja parkirnega mesta v Amsterdamu. Kompaktni e-up! ima takoj dve prednosti za svoje voznike - praktičen je za vožnjo v gostem prometu in pri iskanju parkirnega mesta. Paul meni, da je še ena prednost ta, da Amsterdam spodbuja alternativne načine mobilnosti. Kdor se odloči za električno vozilo, namreč dobi subvencijo in zanj zaenkrat ne plačuje davkov. Zato je za prebivalce Amsterdama e-up! idealno vozilo in v vseh pogledih dobra izbira.

Paul je čez noč postal lastnik modela e-up!

Od Paulovega stanovanja do odvetniške družbe, kjer dela, so točno trije kilometri. Ponavadi jih prevozi s kolesom. V Amsterdamu, glavnem mestu kolesarjenja, se s kolesom vozi skoraj vsak. Ko se nato s svojim e-up! odpelje po nakupih, ga vsakokrat preseneti prostornost prtljažnika. Tudi za spontane športne aktivnosti je e-up! enostavno praktičen. Le kdo se po teku ali plavanju rad prepoten ali z mokrimi lasmi vozi domov s kolesom?

"Naslednji dan sem v servisni delavnici vprašal, ali lahko zamenjam svoj Golf za e-up!."

 

Usoda je poskrbela, da je imel priložnost preizkusiti električnega poskočneža. Za nadomestno vozilo mu je servisna delavnica ponudila e-up!. Njegov Golf je moral na servisni pregled v servisno delavnico in ker Paul še nikoli v življenju ni vozil električnega avtomobila, se je odločil, da bo poskusil. Takoj se je navdušil. Celo tako močno, da se je že naslednji dan odločil, da bo svojega Golfa zamenjal za e-up!. Medtem je postal velik oboževalec električnega avtomobila in niti za trenutek ne obžaluje svoje odločitve: "Golf je odličen avto, ampak e-up! mi veliko bolj ustreza."

VW e-up! vas napolni z novimi močmi in umirjenostjo.

Sproščena vožnja v e-up! je za Paula enkratna. Meni, da pri vožnji električnega avtomobila več predvidevamo. Mogoče zato, ker je s preudarnim načinom vožnje mogoče privarčevati elektriko. Torej je to dobra lastnost.

"Z električnim avtomobilom je vožnja mirnejša in obzirnejša."

Morda vas bo zanimalo tudi:

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen