Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

27.11.2019 Čisto majčkene cene

Spet je čas za veliko veselja! Privoščite si ga s praznično ponudbo vozil Volkswagen po čisto majčkenih cenah! Bon za financiranje in zavarovanje do 1.500 EUR*, veliki prihranki do 3.000 EUR ter bon staro za novo do 1000 EUR**.

Videoposnetek si lahko ogledate tukaj.

 

Ponudba velja do 31.12.2019.

up!

 

Ob nakupu vozila up! prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1000 EUR* ter bon staro za novo v višini 500 EUR. 

Več o modelu up!

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila up!

Polo 

 

Ob nakupu vozila Polo prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR* ter bon staro za novo v višini 500 EUR.

Več o modelu Polo

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Polo

T-Cross

 

Ob nakupu vozila T-Cross prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR* ter bon staro za novo v višini 500 EUR.

Več o modelu T-Cross

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila T-Cross

T-Roc 

 

Ob nakupu vozila T-Roc prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR* ter  bon staro za novo v višini 1000 EUR.

Več o modelu T-Roc

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila T-Roc

Golf, Golf Variant, Golf Sportsvan

 

Ob nakupu vozila Golf, Golf Variant ali Golf Sportsvan prejmete prihranek v višini 2.000 EURbon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR* ter bon staro za novo v višini 1000 EUR.

Več o modelu Golf

Več o modelu Golf Variant

Več o modelu Golf Sportsvan

 

 

 

Passat in Passat Variant

 

 

Ob nakupu vozila Novi Passat ali Novi Passat Variant prejmete prihranek v višini 1.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR* ter bon staro za novo v višini 1000 EUR.

Več o modelu Passat in Passat Variant

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Passat

Arteon

 

Ob nakupu vozila Arteon prejmete prihranek v višini 1.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR* ter bon staro za novo v višini 1000 EUR.

Več o modelu Arteon

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Arteon

Tiguan in Tiguan Allspace

 

Ob nakupu vozila Tiguan ali Tiguan Allspace prejmete prihranek v višini 1.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR* ter bon staro za novo v višini 1000 EUR.

Več o modelu Tiguan

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Tiguan

Touran

 

Ob nakupu vozila Touran prejmete prihranek v višini 2.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR* ter bon staro za novo v višini 1000 EUR.

Več o modelu Touran

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Touran

 

 

Sharan

 

Ob nakupu vozila Sharan prejmete prihranek v višini 3.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR* ter bon staro za novo v višini 1000 EUR.

Več o modelu Sharan

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Sharan

 

 

Touareg

 

Ob nakupu vozila Touareg prejmete prihranek v višini 3.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR* ter bon staro za novo v višini 1000 EUR.

Več o modelu Touareg

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Touareg

Emisije CO2: 203−81 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,9−3,7 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Ponudba velja do 31.12.2019.  

* BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.500 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana ali kreditu pri družbi Porsche Kredit in Leasing SLO d.o.o., leasing in posredovanje in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON19. Več na www.porscheleasing.si

 ** Višina vrednosti prihranka in bona staro za novo je odvisna od modela.

Slike so simbolne.

 

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen