Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Pooblaščena servisna delavnica

Passat Variant. Tako suveren kot vi.

Ko uspeh postane otipljiv.

Najlepše pri uspehu je to, da svoj dosežek lahko na koncu tudi vidimo. Ali da preprosto sedemo vanj. Pri Passatu Variant je mogoče oboje, kajti prepriča tako s svojo zunanjostjo kot tudi z notranjostjo. Tega mnenja so bili tudi člani žirije na izboru za "avto leta" in pri podeljevanj nagrade "iF Gold Award". Passat Variant so razglasili za zmagovalca leta 2015.

 

Tako suveren kot vi.

Občutek suverenosti izhaja iz lastne moči in znanja. Ter sposobnosti, da to pokažemo tudi drugim. Pri Passatu Variant se takoj vidi, kako napreden je. Med najopaznejše zunanje značilnosti sodijo markantno oblikovani opcijski LED-žarometi, serijske zadnje LED-luči in dinamična bočna linija. Zunanjo eleganco učinkovito poudarjajo dolga medosna razdalja in kratka previsa.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Passata Variant iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Passata Variant iz različnih zornih kotov.

Multimedijski sistem

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite s Passatom Variant, ste vi tisti, ki odloča o programu. Za to sta vam na voljo dva radijska sistema z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za enega od dveh navigacijskih sistemov in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje.

Car-Net Guide & Inform

Ne vozite se več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ves čas imeti pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagajati pot. Toda opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform ponujajo še veliko več.

DYNAUDIO Confidence

Ne boste verjeli svojim ušesom. 

Čudoviti zvok opcijskega avdiosistema DYNAUDIO Confidence bo vašim sopotnikom razkril povsem novo dimenzijo užitka v poslušanju glasbe. Z natančno usklajenostjo 12 zvočnikov je namreč vrhunska reprodukcija zvoka zagotovljena v celotnem potniškem prostoru.

Volkswagen Media Control

Vi upravljate avto, vaši sopotniki pa predvajanje glasbe.

Z aplikacijo Volkswagen Media Control lahko tudi vaši sopotniki upravljajo multimedijski sistem, vgrajen v sredinski konzoli vozila: povsem preprosto in udobno preko tabličnega računalnika.

 

Asistenčni sistemi

Priprave za mobilni telefon

Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Če želite, ste lahko ves čas dosegljivi tudi med vožnjo. Z opcijskima pripravama za mobilni telefon Comfort in Business boste tudi med telefoniranjem lahko imeli obe roki na volanu in boste ostali osredotočeni na dogajanje v prometu.

Asistenca za zastoje

Zakaj si ne bi zagotovili maksimalnega udobja tudi med vožnjo v počasnih kolonah.

Inovativna opcijska asistenca za zastoje pomaga vozniku v gostem prometu, ki zahteva nenehno ustavljanje in speljevanje, ter zmanjšuje verjetnost nezgod, do katerih pogosto pride v takšnih situacijah.

Prikaz okolice Area View

Štiri kamere omogočajo popoln pregled nad dogajanjem v okolici vozila.

Mar ne bi bilo pri odparkiranju vozila v vrvežu mestnega središča čudovito, če bi na enem mestu lahko videli vse, kar se dogaja okoli vozila? Opcijski sistem za prikaz okolice Area View vam s štirimi kamerami omogoča prav to.

Emergency Assist

Ustavi vozilo, ko sami tega ne zmorete več.

V primeru kritičnega zdravstvenega stanja voznika lahko opcijska asistenca Emergency Assist opozori potnike in druge udeležence v prometu ter kontrolirano ustavi vozilo.

Asistenca za manevriranje s prikolico Trailer Assist

Poenostavite si manevriranje s prikolico.

Pri manevriranju s prikolico lahko vaš avto namesto vas vrti volan. Opcijska asistenca Trailer Assist vas tako občutno razbremeni.

ACC & Front Assist

V gostem prometu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? Z opcijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) ter sistemom za nadzor prometa Front Assist, vklj. z mestno funkcijo zaviranja v sili, boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

 

Učinkovitost

Motorji

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI in bencinski motorji TSI stavijo na učinkovitost, prožnost in moč ter izpolnjujejo določila emisijske stopnje Euro 6.

 

Funkcija večnaletnega zaviranja

Naj po nezgodi ne pride še do posledičnih trčenj.

Serijska funkcija večnaletnega zaviranja poskrbi, da se po trčenju ne zgodi še kaj. Po nezgodi prepreči nadaljnja trčenja in zanašanje vozila. V okviru sistemskih omejitev zagotovi, da se vaš Volkswagen kar najhitreje ustavi.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Da boste avtomatsko pripravljeni na kritične situacije. 

Aktivira se, ko situacija postane kritična: če vam v vašem Volkswagnu preti nevarnost trčenja, proaktivni sistem za zaščito potnikov izvede ustrezne varnostne ukrepe.

 

 

Udobje

Vozno udobje

Dovršeno udobje, s katerim je vožnja resnično pravi užitek.

Veliko dejavnikov je, ki med vožnjo prispevajo k dobremu počutju: na primer idealna temperatura in prijetni občutek, da imate pregled nad vsem, kar je pomembno.  

Projicirni zaslon

Ohranite popoln pregled.

Opcijski projicirni zaslon prikazuje pomembne informacije o vožnji, na primer prometne znake in navigacijske napotke, v vašem neposrednem vidnem polju: pred vetrobranskim steklom.

Easy Open

Pomoč, ko imate polne roke.

Se vam pogosto zgodi, da pridete do svojega avtomobila, a nimate prostih rok, da bi odprli prtljažnik? Potem boste nad to rešitvijo zagotovo navdušeni. Opcijski senzorsko krmiljeni sistem za zaklepanje Easy Open vam omogoča, da prtljažnik preprosto odprete z enim samim gibom z nogo.

Aktivni informacijski zaslon

Spremljajte natanko tisto, kar vas zanima.

Aktivni informacijski zaslon (inovativni digitalni kombinirani instrument) vam z različnimi informacijskimi profili nudi informacije po vaši meri: pregledno in kadarkoli želite.

 

 

Klimatska naprava Climatronic

Naj vam v vozilu nikdar ne bo prevroče in naj vas nikdar ne zebe.

Prevroče, premrzlo ali nekaj vmes? Ni vedno enostavno nastaviti prave temperature - še zlasti, kadar se z vami pelje več sopotnikov. Toda z opcijsko 3-consko klimatsko napravo Climatronic bodo razprave o primerni temperaturi končno preteklost. Od izvedbe Comfortline dalje je klimatska naprava Climatonic serijska.

 

 

Usnjeno oblazinjenje

Odločite se za brezčasno eleganco.

Opcijsko usnjeno oblazinjenje Vienna je nadvse prijetno na otip in v notranjosti vozila ustvarja videz dovršene elegance. Že ob vstopanju vas pozdravi značilni vonj po usnju. Tako boste med vsako vožnjo uživali v edinstvenem občutku, ki ga vzbuja ta ekskluzivni naravni material.

 

Sedež ergoComfort

Bi radi dobro poskrbeli za svoj hrbet?

Opcijska masažna funkcija ogrevanega sedeža ergoComfort zagotavlja enkratno sedežno udobje. Voznikov sedež lahko preprosto prilagodite svoji telesni konstituciji in tako razbremenite hrbet.

 

 

R-Line

Paket R-Line Exterieur

Videz umirja naglico.

Novi Passat Variant s paketom zunanje opreme R-Line Exterieur poudarja svojo športnost z zadnjim usmernikom zraka in zadnjim odbijačem v slogu R-modelov. Pogled pritegnejo tudi sijoče črni difuzor in trapezasti okrasni elementi v spodnjem delu odbijača.

R-Line Plus

Navdušenje lahko še stopnjujete.

V notranjosti novega Passata Variant lahko poskrbite za še več vznesenih občutkov: s paketom opreme R-Line Plus.

Nadaljnji koraki