Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Pooblaščena servisna delavnica

Passat Alltrack. Suverene vozne lastnosti na vsakem terenu.

Vznemirljiva protiutež za dolge ure v pisarni.

Pred službo, po službi ali ob koncu tedna: kdor je zaposlen od zore do mraka, mora imeti tudi priložnost za odklop. Passat Alltrack vam z zmogljivimi motorji pomaga uresničiti željo po zasluženem predahu. Kadarkoli želite in predvsem - kjerkoli želite. Pri tem ima pomembno vlogo štirikolesni pogon 4MOTION, ki moč motorja po potrebi enakomerno porazdeljuje na vsa štiri kolesa in vas zanesljivo pripelje do cilja tudi na zahtevnih terenih.

Vedno najde pot – tudi na brezpotjih:

Passat Alltrack. Ponaša se s 27,5 mm večjim odmikom od tal in s posebnimi prilagoditvami na podvozju. Zaradi optimalno zasnovanega odbijača s ščitnikom za podvozje je zlahka kos tudi ekstremnim previsnim kotom ter vstopnim kotom v strmino in iz strmine. Poleg tega razširjeni vratni pragovi v antracitni barvi zagotavljajo boljšo zaščito karoserije in ustvarjajo privlačen kontrast z izbrano barvo laka. Na zadku in ob straneh vozila je napis Alltrack, pravi magnet za oči pa so tudi serijske zadnje LED-luči, ki poudarjajo tipični značaj Passata Alltrack.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Passata Alltrack iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Passata Alltrack iz različnih zornih kotov.

Multimedijski sistemi

Radio in navigacija

Kako čudovito je, ko si kopilota lahko izberemo sami.

Ko se vozite s Passatom Alltrack, ste vi tisti, ki odloča o programu. To vam omogoča serijski radio Composition Media z osmimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če si želite še več, se odločite za enega od dveh navigacijskih sistemov in se podajte na nepozabno multimedijsko popotovanje. Vožnja bo v vsakem primeru svojstven užitek, saj bo vaš spremljevalec vedno znal prisluhniti vašim željam.

Car-Net Guide & Inform

Ne vozite se več brez interneta.

Uporaba interneta nam prinaša prednosti na številnih področjih življenja - tudi v avtomobilu. Tako je na primer z nenehnim dostopom do aktualnih podatkov mogoče ves čas imeti pregled nad prometno situacijo in temu ustrezno načrtovati ali prilagajati pot. Toda opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform ponujajo še veliko več.

DYNAUDIO Confidence

Ne boste verjeli svojim ušesom.

Čudoviti zvok opcijskega avdiosistema DYNAUDIO Confidence bo vašim sopotnikom razkril povsem novo dimenzijo užitka v poslušanju glasbe. Z natančno usklajenostjo 12 zvočnikov je namreč vrhunska reprodukcija zvoka zagotovljena v celotnem potniškem prostoru.

Priprave za mobilni telefon

Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Če želite, ste lahko ves čas dosegljivi tudi med vožnjo. Z opcijskima pripravama za mobilni telefon Comfort in Business boste tudi med telefoniranjem lahko imeli obe roki na volanu in boste ostali osredotočeni na dogajanje v prometu.

 

 

Asistenčni sistemi

Izbira voznega profila

Vaš Volkswagen se prilagaja vašemu načinu vožnje.

Vozite raje varčno ali športno? Ali pa se vam zdi pomembnejše udobje? S serijskim sistemom za izbiro voznega profila lahko prilagodite vozne lastnosti avtomobila svojemu načinu vožnje, stanju cestišča in prometni situaciji.

 

 

Prikaz okolice Area View

Štiri kamere omogočajo popoln pregled nad dogajanjem v okolici vozila.

Odparkiranje vozila v vrvežu mestnega središča ali manevriranje na zahtevnih terenih - mar ne bi bilo v tovrstnih nepreglednih situacijah čudovito, če bi lahko na enem mestu videli, kaj se dogaja okoli vašega vozila in na kaj morate biti pozorni? Opcijski sistem za prikaz okolice Area View vam s štirimi kamerami omogoča prav to.

Kamera za vzvratno vožnjo Rear View

Ker zadaj nimate oči.

Opcijska kamera za vzvratno vožnjo Rear View vam prikaže ovire za vozilom. Integrirana je v zadek vozila in prenaša posnetke na zaslon multimedijskega sistema. Parkiranje bo tako občutno enostavnejše in ne bo se več zgodilo, da bi spregledali katero od ovir.

Asistenca za manevriranje s prikolico Trailer Assist

Poenostavite si manevriranje s prikolico.

Vaš avto lahko namesto vas vrti volan celo pri manevriranju s prikolico. Opcijska asistenca Trailer Assist vas tako občutno razbremeni.

ACC & Front Assist

V gostem prometu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? S serijskim avtomatskim uravnavanjem razdalje (do hitrosti 210 km/h) ter sistemom za nadzor prometa Front Assist, vklj. z mestno funkcijo zaviranja v sili, boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Učinkovitost

XDS+

Naj vam nadzor ne uide iz rok.

Tudi med športno vožnjo skozi ovinke se lahko zanesete na boljši prenos vlečne sile in natančnejše krmiljenje. Raven varnosti je tako še višja in užitek v vožnji še večji.

Motorji

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Se radi in veliko vozite, vendar pa ne želite imeti visoke porabe? Naši dizelski motorji TDI in bencinski motorji stavijo na učinkovitost in izpolnjujejo določila emisijske stopnje Euro 6.

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)

Vaše podvozje v vsaki situaciji izbere pravo nastavitev.

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC) ves čas vožnje prilagaja blažilnike trenutni vozni situaciji: njihova nastavitev je tako športna, komfortna ali normalna. Sistem na ta način nenehno skrbi za odlično vozno udobje.

 

 

Sistem start-stop z regeneracijo zavorne energije

Med zaviranjem pridobivate energijo. 

Če je motor med čakanjem pred semaforjem vključen, po nepotrebnem trošite energijo. Sistem start-stop zato takoj, ko odmaknete nogo s pedala sklopke, izključi motor. Poleg tega se energija, ki se sprošča med zaviranjem, pretvarja v električno energijo in shranjuje v akumulator.

 

 

Udobje

Personalizacija

Vaš avtomobil se vas spomni.

Kako se vam zdi naslednje: vaš avtomobil si odslej lahko zapomni, kaj vam je všeč. Passat Alltrack je serijsko opremljen s sistemom za personalizacijo, ki shrani vaše sedežne, temperaturne in še številne druge nastavitve.

Sedež

Zavzemite se za svoj hrbet.

Privlačen dizajn lahko prinaša izdatno mero udobja: odlični sedeži v Passatu Alltrack omogočajo zdravo telesno držo, poleg tega pa so optimalno usklajeni z dovršenim videzom notranjosti.

 

Projicirni zaslon

Ohranite popoln pregled.

Opcijski projicirni zaslon prikazuje pomembne informacije o vožnji, na primer prometne znake in navigacijske napotke, v voznikovem neposrednem vidnem polju: pred vetrobranskim steklom.

 

Dovoljena masa prikolice/prostornina prtljažnika

Ko vas čakajo večje transportne naloge.

Je spet čas, da zavihamo rokave? Passat Alltrack je prava izbira za številne naloge, ki zahtevajo močnega pomočnika. Prepriča z nadpovprečno prostornino prtljažnika in z izjemno vlečno silo.

Na sliki je prikazan natični modularni sistem za prtljažnik (na voljo v sklopu ponudbe dopolnilne opreme).

 

Nadaljnji koraki