Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Za brezpotja brez skrbi. Golf Alltrack.

 

Za brezpotja brez skrbi. Golf Alltrack.

Ko je vsakdanjik nekoliko manj vsakdanji: z večjim odmikom od tal, podvozjem za slabše terene, strešnimi letvami in velikim prtljažnikom boste zlahka kos vsaki situaciji. Štirikolesni pogon 4MOTION zagotavlja zanesljivo vlečno silo na domala vseh podlagah. Tako boste sproščeno dosegli svoj cilj.

Dizajn

Poleg kakovostne opreme in prečiščenega dizajna so ključna odlika vsakega Volkswagna tudi številne možnosti za individualizacijo, s katerimi lahko Golf Alltrack še bolj prilagodite lastnim željam. Bogata izbira vam bo vzela sapo.

Zunanjost
Notranjost
Luči
Platišča

Golf Alltrack že s svojo zunanjostjo daje vedeti, da se odlično znajde tudi na terenu.

Ni pomembno, ali se odpravljate v službo ali pa na primer v hribe: Golf Alltrack je suvereno kos vsaki situaciji. S terenskim videzom in markantno silhueto jasno sporoča, kaj zmore.

Robustna zunanjost, udobna notranjost.

Elegantno tudi čez drn in strn: notranja zasnova Golfa Alltrack vas bo prepričala z eleganco in kakovostnimi detajli.

Nekaj se vam bo posvetilo že na prvi pogled.

Svetlobna grafika novega Golfa Alltrack zna poskrbeti za nepozaben vtis. Luči so na voljo v več privlačnih izvedbah. In povsem vseeno je, za katero možnost se boste odločili: vse luči zagotavljajo dobro vidljivost.

Ponudba platišč za Golf Alltrack – pustite se zapeljati.

Sami lahko izberete, katera platišča najbolj pristajajo Golfu Alltrack: tako boste avtomobilu vtisnili svojo osebno noto.

Galerija.

Glavne značilnosti Golfa Alltrack iz različnih zornih kotov.

Infotainment

Golf Alltrack ponuja številne možnosti za udobno in preprosto uporabo sodobnih tehnologij – ne glede na to, ali želite telefonirati med vožnjo, spremljati aktualne prometne informacije, poiskati navigacijske napotke do izbranega cilja ali preprosto le poslušati svoje najljubše skladbe.

Radijski sistemi in navigacija
Dynaudio Excite
Telefonija
Car-Net Guide & Inform
Car-Net App-Connect

Popolna glasbena podlaga na poti do vsakega cilja.

Ko se vozite z Golfom Alltrack, ste vi tisti, ki odloča o programu. Za to vam je na voljo radijski sistem Composition Media z enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Odločite se lahko tudi za enega od dveh navigacijskih sistemov, ki prav tako izpolnita domala vse želje.

Za odlično razpoloženje in popolno harmonijo zvoka.

Da glasba v avtomobilu lahko zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave?Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Excite je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja.

Poenostavite si komuniciranje.

Vzemite si čas za pogovor. A pri tem imejte obe roki ves čas na volanu. Novi Golf Alltrack vam to omogoča z dvema opcijskima telefonskima vmesnikoma, ki zagotavljata najvišjo raven udobja.

Bodite vedno seznanjeni z aktualnim dogajanjem.

S storitvami Car-Net Guide & Inform boste kadarkoli lahko poiskali vznemirljive cilje v svoji okolici, prvo prosto parkirno mesto ali pa najbližji bencinski servis. Med drugim vam bodo na voljo tudi novice z interneta.

Popolna povezljivost.

Car-Net App-Connect so v osnovi tri inovativne tehnologije, s katerimi je aplikacije s pametnega telefona mogoče prezrcaliti na zaslon infotainment sistema v vozilu –to so tehnologije MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™.

Asistenčni sistemi

Inteligentni asistenčni sistemi v Golfu Alltrack zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. In čeprav boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

Front Assist in ACC
Asistenca za zastoje in Emergency Assist
Trailer Assist

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

S serijskim sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) bo vsaka vožnja bolj sproščena. Serijski sistem za nadzor prometa Front Assist vključuje mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev.

Da nikdar več ne boste imeli občutka, da ste obtičali na mestu.

Asistenca za zastoje vas razbremeni pri vožnji, ki vam zaradi pogostega ustavljanja in speljevanja para živce, in pomaga preprečevati nezgode, do katerih pogosto pride v zastojih. Opcijska asistenca Emergency Assist lahko prepozna, da voznik ne zmore več upravljati vozila, in delno prevzame krmiljenje.

Manevriranje s prikolico je lahko povsem preprosta naloga.

Prepustite delo izurjenemu mojstru in si ne delajte skrbi. Pri parkiranju in manevriranju s prikolico lahko vaš Golf Alltrack namesto vas vrti volan. Opcijska asistenca Trailer Assist vas tako občutno razbremeni.

Tehnologija

Golf Alltrack je sinonim za užitek v vožnji. Štirikolesni pogon 4MOTION porazdeljuje moč motorja na vsa štiri kolesa. Tako je na najrazličnejših podlagah zagotovljena zanesljiva vlečna sila. Kot dodatna oprema je poleg tega na voljo sistem za izbiro voznega profila, s katerim je mogoče prilagoditi različne nastavitve vozila.

Terenska vožnja
4MOTION
Sistem Discover Pro z izbiro voznega profila

Olajšajte si vožnjo po zahtevnih terenih.

Golf Alltrack vas lahko pripelje do cilja tudi na neutrjenih cestah. Opremljen je namreč s podvozjem za slabše terene, ščitnikoma za podvozje in terenskim voznim programom; s to praktično opremo se boste odlično znašli tudi na terenu.

Ne izgubite tal pod nogami.

Se tudi na mokri in neutrjeni podlagi ne želite odpovedati odlični vlečni sili? S serijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION vam je ta zagotovljena domala povsod.

Naj pridejo do izraza vaše preference.Na vseh poteh.

Zagotovite si glasbo po svoji meri in popolne nastavitve za svoj vozni slog. Z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Pro lahko poskrbite za odličen razvedrilni program, z ustreznim voznim profilom pa tudi za optimalne nastavitve vozila.

Udobje

Naj vam bo v vašem Golfu Alltrack udobno. Bogat nabor osnovne opreme, preprosto upravljanje in številne komfortne opcije poskrbijo, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Prtljažnik
Panoramsko dvižno-pomično strešno okno
Usnjeni volani
Aktivni informacijski zaslon

Bodite odlično pripravljeni tudi na večje transportne naloge.

Prtljažnik Golfa Alltrack ni le velik, pač pa tudi izjemno praktično zasnovan. Tako sta vam vedno zagotovljena izjemna prostornost in enkratno udobje.

Razgled, ki bo navdušil vse vaše sopotnike.

Bi radi poskrbeli za več svetlobe in svežega zraka, saj se zavedate, da to pomembno vpliva na razpoloženje? Potem se odločite za panoramsko dvižno-pomično strešno okno. To je tako veliko, da bodo ostrmeli celo potniki na zadnji sedežni klopi.

Da bo vaš Golf Alltrack zanesljivo v trdnih rokah.

Z elegantnim usnjenim večfunkcijskim volanom se v notranjosti Golfa Alltrack še močneje zrcali raven vrhunske kakovosti. Na voljo je več izvedb, ki zagotavljajo boljši občutek ob prijemu in poenostavljajo upravljanje, s tem pa med vsako vožnjo skrbijo za prijetnejše počutje.

Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Klasični merilnik hitrosti je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Opcijski aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna rešitev, ki vam nudi izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen