Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Golf Sportsvan.

 

Golf, ki daje več.

Sodi v Golfovo družino, znotraj katere pa ima poseben položaj, kar se odraža v njegovem imenu in individualni oblikovni zasnovi. Dva ključna aduta Golfa Sportsvan sta športna zunanjost in zelo prostorna notranjost.

Udobje.

Prostorski čudež na visoki ravni. Golf Sportsvan ponuja veliko prostora za vso družino in za veliko prtljage. Navdušeni boste tudi nad visokim položajem sedežev, ki zagotavlja boljši pregled med vožnjo ter udobno vstopanje in izstopanje.

Poklopni mizici
Predali
Predali v vratih
Sedežno udobje
Sedež ergoActive

Mizica, poklopi se.

Sprednja sedeža imata na hrbtni strani žep in zložljivo mizico, s katerima je sopotnikom zadaj med vožnjo zagotovljena kar najvišja raven udobja.

Imejte pomembne stvari na očeh in na dosegu rok.

Lahko jih odložite v priročen predal na armaturni plošči ali v številne druge predale, ki so zlahka dosegljivi. Še posebej praktičen je hlajen sovoznikov predal (serijska oprema), v katerega lahko spravite malico.

Vsakič drugje, toda vse na svojem mestu.

Predali v vratih ponujajo prostor za manjše stvari, da vam jih ni treba dolgo iskati.

VW Golf Sportsvan notranjost detajl zadnji sedeži

Povišan sedežni položaj zagotavlja boljšo preglednost pri vožnji ter olajšuje vstopanje in izstopanje. K udobni namestitvi potnikov na zadnjih sedežih prispevata sredinski naslon za roke in prilagodljiva zadnja sedežna klop.

Vaš hrbet vam bo hvaležen.

Vaše novo najljubše mesto? Vedno tam, kjer ste vi: opcijski 14-smerno nastavljivi sedež ergoActive vam zagotavlja visoko raven sedežnega udobja. Voznikov sedež lahko preprosto prilagodite svoji telesni konstituciji in tako razbremenite hrbet. Inovativni sedež ima integrirano masažno funkcijo in je ogrevan.

Dizajn.

LED-žarometi.

Vrhunska vidljivost - tudi zunaj vozila. 

Opcijski sprednji LED-žarometi učinkovito poudarjajo oblikovno zasnovo novega Golfa Sportsvan. A to nikakor ni njihov edini adut. So namreč tudi izredno varčni, s svetlobnim spektrom, podobnim dnevni svetlobi, pa zmanjšujejo obremenitev oči.

Zunanjost
Notranjost
Platišča
Usnje Vienna

Naredite vtis s športnim videzom.

Družinska pripadnost Golfa Sportsvan je očitna. Je tipičen Golf, a hkrati edinstven. Njegovi celostni podobi daje pečat vsestranskost.

Kraj, kjer se lahko sprostite.

Notranjost Golfa Sportsvan vas bo s kakovostno izdelavo ter premišljenim konceptom predalov in odlagalnih površin navduševala vsak dan znova.

Ponudba platišč za Golf Sportsvan – pustite se zapeljati.

Katera kombinacija pnevmatik in platišč najbolj pristaja Golfu Sportsvan? O tem ima seveda vsak svoje mnenje. Vsekakor pa velja, da aluminijasta platišča poudarjajo športni značaj Golfa Sportsvan.

Odločite se za brezčasno eleganco.

Med vsako vožnjo lahko uživate v edinstvenem občutku, ki ga vzbuja ekskluzivno zasnovan ambient. Kot dodatno opremo lahko za Golf Sportsvan naročite elegantno usnjeno oblazinjenje in oblazinjenje iz mikrovelurja, med drugim v kombinaciji z ogrevanjem sedežev in večfunkcijskim volanom, ki zagotavlja dober oprijem.

Galerija.

Glavne značilnosti Golfa Sportsvan iz različnih zornih kotov.

Asistenčni sistemi.

Park Assist
Senzor za mrtvi kot
Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in Front Assist
Trailer Assist
Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika

Ne odvrača pozornosti, temveč obrača volan.

Z opcijskim parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko Park Assist boste na parkirno mesto zapeljali brez slehernega truda. Sistem vam v okviru sistemskih omejitev pomaga, da lažje pridete do cilja.

Ohranite pregled in se izognite nevarnim situacijam.

Opcijski senzor za mrtvi kot vas v okviru sistemskih omejitev s svetlečo diodo v ustreznem zunanjem ogledalu med vožnjo opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta integrirana asistenca za odparkiranje nadzoruje območje za vozilom in aktivira opozorilo, če zazna vozilo, ki se približuje iz prečne smeri.

Več svobode pri vožnji in več varnosti v nepričakovanih situacijah.

Od izvedbe Comfortline dalje serijski sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) vam v okviru sistemskih omejitev v cestnem prometu pomaga vzdrževati razdaljo do spredaj vozečega vozila. Serijski Front Assist pa vas in tudi druge udeležence v prometu varuje pred nepredvidljivimi dogodki.

Za lažje manevriranje – tudi s prikolico.

Kdor je že kdaj poskusil manevrirati s prikolico, ve, kako zahtevno je to lahko. Toda opcijska asistenca Trailer Assist nalogo bistveno poenostavi. Ko nastavite želeno smer, asistenca v okviru sistemskih omejitev med vzvratno vožnjo usmerja prikolico do izbranega mesta. Vaša naloga ostane le, da dodajate plin, zavirate in pozorno spremljate okolico.

Naj vas ne ujame utrujenost.

Neutrudno bedi nad vami: sistem za zaznavanje utrujenosti voznika analizira vaš način vožnje in vam priporoči postanek, če opazi, da vam popušča zbranost.

Infotainment.

Naj vam bo v Golfu Sportsvan udobno kot doma na kavču. Z inovativnimi infotainment sistemi lahko uživate v odličnem razvedrilnem programu po svojem okusu in ste vedno povezani, na primer za odkrivanje novih kotičkov.

Car-Net Guide & Inform
Car-Net Security & Service
Car-Net App-Connect

Ne vozite se več brez interneta.

Podajte se novim dogodivščinam naproti. S storitvami Car-Net Guide & Inform boste kadarkoli lahko poiskali vznemirljive cilje v svoji okolici, prosto parkirno mesto v bližnji parkirni hiši ali pa najugodnejši bencinski servis v bližini. Dostopali boste lahko tudi do najaktualnejših prometnih informacij z opcijskim priporočilom za obvoz zastojev ali novic z interneta.

Varnost za vas.In za vaše vozilo.

Opcijske storitve Car-Net Security & Service (serijsko za izvedbo Highline) omogočajo dostop do pomembnih podatkov o vozilu. Storitev Klic v sili v primeru nezgode v okviru sistemskih omejitev avtomatsko vzpostavi povezavo s Volkswagnovim centrom za klice v sili. S pomočjo senzorjev trka se pri tem vaša lokacija in podatki o vozilu avtomatsko posredujejo reševalni službi .Lahko pa tudi ročno prijavite nezgodo, ki ste ji bili priča – s pritiskom na ustrezno tipko v modulu s tremi tipkami.

Uporabljajte aplikacije tudi v svojem Volkswagnu

Razširite možnosti, ki vam jih ponuja armaturna plošča: z opcijskim vmesnikom Car-Net App-Connect lahko številne aplikacije s svojega pametnega telefona popolnoma enostavno, varno in udobno upravljate prek zaslona infotainment sistema v sredinski konzoli. Svoj pametni telefon lahko pri tem – glede na model – z infotainment sistemom povežete s pomočjo tehnologije MirrorLink®, Apple CarPlay™ ali Google Android Auto™.

Učinkovitost.

Motorji za Golf Sportsvan se ponašajo s športnimi voznimi lastnostmi in varčno porabo goriva.

Motorji
Aktivno upravljanje valjev (ACT)
Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)
Izbira voznega profila

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Bencinski motorji TSI in dizelski motorji TDI navdušujejo s suverenim razvojem moči in nizko porabo.

VW motor aktivno upravljanje valjev (ACT)

Za gospodarno ravnanje z gorivom: aktivno upravljanje valjev (ACT).Kadar motorju med vožnjo ni treba zagotavljati polne moči, deluje le z dvema valjema, česar pa praktično ne boste občutili. To omogoča sistem izklapljanja valjev, s katerim boste lahko občutno zmanjšali porabo goriva.

Vaše podvozje izbere pravo nastavitev.

Opcijsko dinamično uravnavanje podvozja (DCC) neprestano prilagaja blažilnike trenutni vozni situaciji in podlagi na cestišču. Izbirate lahko med športnim, udobnim ali uravnoteženim načinom blaženja.

Golf Sportsvan se prilagaja vašemu načinu vožnje.

Vozite raje varčno ali športno? Ali pa se vam zdi pomembnejše udobje? Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila lahko prilagodite vozne lastnosti avtomobila svojemu načinu vožnje, stanju cestišča in prometni situaciji.

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen