Meni
Zapri meni
Zapri

We Connect Start
Vas poveže, podpira, pripelje do cilja bolj sproščeno

 

Pametna povezava do vašega ID. Volkswagen

Vozite model iz družine ID. Družina? Tako v prihodnosti ne boste samo popolnoma električno na poti, ampak boste lahko tudi v celoti povezani z omrežjem We Connect Start. Samodejni sistem za klic v sili eCall je na voljo že od samega začetka. S spletnimi storitvami We Connect Start lahko v vozilu aktivirate digitalne pomočnike, posredujete najnovejše informacije o upravljanju polnjenja ali prometu in upravljate izbrane funkcije na daljavo prek pametnega telefona.

Spletne prometne informacije

Prehitite promet

Od sedaj naprej vas promet več ne bo vrgel iz tira, saj vaš ID. Volkswagen misli z vami. Vaš navigacijski sistem skoraj v realnem času pridobiva spletne prometne informacije, prepozna nesreče, obvoze zaradi gradbenih del ali druge omejitve prometa, ter vam vedno predlaga optimalno pot. Prihrani čas in živce.

Polnjenje

Pripravljen, ko ste pripravljeni tudi vi.

Želite preveriti preostali doseg svojega ID. Preverjanje modelov? Na svojem pametnem telefonu imate prek aplikacije We Connect ID. stanje napolnjenosti in doseg baterije vedno pregledno pri roki, prav tako lahko preverite, ali je povezan polnilni kabel. Če da, lahko postopek polnjenja zaženete ali zaustavite tudi s svojega kavča. 

Klimatiziranje

Nastavljena po vaši meri.

Je zunaj vroče ali zelo mrzlo? Prek aplikacije lahko v svojem ID. poskrbite za temperaturo za dobro počutje. Kajti vašo klimatsko napravo lahko preko pametnega telefona zaženete ali zaustavite in nastavite na želeno temperaturo. Posebej priročno: Tudi gretje sedežev lahko nastavite že pred vožnjo. Da se boste v svojem ID. že od začetka počutili udobno.

Polnilne postaje

Popolna mreža polnilnih postaj

Z We Connect Start boste vedno našli ustrezen priključek. Ko je dosežena rezerva baterije v vašem modelu ID., bo aplikacija samodejno poiskala polnilne postaje v bližini in prikazala cene, delovni čas, stanje zasedenosti in tip vtičnice. Izbrana postaja se nato lahko vključite v vodenje poti. Preprosteje ne gre.

Spletno posodabljanje zemljevidov

Vedno dobro pripravljeni na promet

V modelih družine ID. so zemljevidi vašega navigacijskega sistema vedno posodobljeni. Saj infotainment sistem zemljevide posodablja in namesti v rednih razmikih prek obstoječe spletne povezave neposredno v avtomobilu.

Povezani z aplikacijo We Connect ID. 

Prenesite posodobitev za družino ID.: We Connect ID. Aplikacija je povezava za vaš ID. Volkswagen z vsem, kar vam je pomembno. Ker vaš pametni telefon spremeni v daljinski upravljalnik, s katerim lahko nadzorujete številne koristne funkcije vozila. Tako imate vedno pregled nad svojim ID. - tudi če se trenutno ne nahajate v vozilu.

V trgovino Apple App Store

V trgovino Google Play 

Preprosto se registrirate in začnete

Tukaj je predstavljeno, kako lahko aplikacijo We Connect aktivirate v le nekaj korakih in uporabljate digitalne storitve v avtomobilu in na pametnem telefonu.

1. Prenesite aplikacijo We Connect ID.

Brezplačno prenesite aplikacijo We Connect ID. za vaš pametni telefon. Glede na vaš operacijski sistem boste aplikacijo We Connect ID. za Android ali iOS našli v trgovini Apple App Store ali trgovini Google Play.

We Connect ID. v trgovini Apple App Store

We Connect ID. v trgovini google Play Store

2. Ustvarite svoj uporabniški račun

Prijavite se v aplikacijo s svojim Volkswagen ID. Če še niste ustvarili Volkswagen ID, vas aplikacija po korakih vodi skozi postopek registracije.

3. Dodajte svoje vozilo Volkswagen

Dodajte svoj Volkswagen z identifikacijsko številko vozila (VIN) na svoj račun v aplikaciji We Connect ID. VIN številko najdete v prometnem dovoljenju ali za vetrobranskim steklom vašega vozila.

4. Aktivirajte We Connect Start

Za dokončanje aktivacije sledite navodilom v aplikaciji za sklenitev pogodbe za storitev We Connect Start. In popeljite digitalno vsakdanje življenje z inteligentnimi storitvami na prehitevalni pas.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen