Meni
Zapri meni
Zapri

Za domala vsak izziv Karavani

 

Karavani znamke Volkswagen so resnično vsestranski. Prepričajo z udobjem in zmogljivostmi, obenem pa tudi z nizko porabo. Poleg tega ponujajo obilo prostora za športen dizajn, ki tako zunaj kot znotraj odraža dovršen slog in kakovost. Po privlačni zasnovi zunanjosti se seveda zgleduje tudi prilagodljiva notranjost vozila: sodobna arhitektura ustvarja prijetno vzdušje in potnike navdaja z blagodejnim občutkom prostornosti.

Golf Variant

Suveren nastop

Sprednji del je zasnovan s poudarkom na dinamiki in kakovostnih detajlih. Odbijača sta elegantno lakirana v barvi vozila, medtem ko mreža hladilnika in mreže na odprtinah za zajemanje zraka markantno izstopajo v črni barvi. Smernika in dnevne luči so integrirani v halogenska glavna žarometa, katerih pogled je odločno uperjen naprej.

Golf Variant
Golf Alltrack

Passat Variant

Dizajn z visokimi cilji

Passat Variant je videti širok in zmogljiv. S svojo oblikovno zasnovo izžareva eleganco in dinamiko ter ponazarja, kako športna je lahko celovita funkcionalnost. Dolg, spuščen pokrov motornega prostora, kratka previsa, dolga medosna razdalja in markantna stranska linija mu dajejo izrazito dinamičen značaj in edinstveno suverenost. Za prepričljivo oblikovno zasnovo je Passat Variant prejel zlato priznanje iF gold award 2015 v kategoriji "Produkt", kar je ena najuglednejših nagrad v svetu oblikovanja.

Passat Variant

Passat Alltrack

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen