Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Lepota v pravi popolnosti Kupeji

 

Volkswagnovi športno-elegantni coupeji navdušijo že na prvi pogled - iz prav vseh zornih kotov. Elegantna vozila s svojo sodobno obliko vedno in povsod naredijo sijajen vtis, pri tem pa z uglajenimi linijami, markantnim zadkom in karizmo delujejo izjemno samozavestno.

 

Arteon

Dinamika in dizajn v vrhunski formi

V čem je skrivnost njegove izjemne privlačnosti? Arteon združuje oblikovne poteze klasičnega športnega avtomobila z eleganco in prostornostjo kupejevske limuzine. To je avantgarden "gran turismo" poslovnega razreda, ki osvoji tako srce kot razum. Arteon že na prvi pogled navduši z ekspresivnim dizajnom, dodatno pa nato prepriča še s svojimi praktičnimi odlikami in s presenetljivo obilico prostora - značilnostjo višjih razredov. Športni kupe (dolžina 4.862 mm, širina 1.871, višina 1.450 mm) ima veliko medosno razdaljo (2.837 mm) in med drugim prepriča z nizkim avtomobilskim trupom, pokrovom motornega prostora, ki zaobjema sprednji del, in stranskimi okni brez okvirov.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen