VW Arteon: Zasloni.

Inovativni aktivni informacijski zaslon (serijsko pri izvedbi Highline) vam z različnimi informacijskimi profili na visokoločljivostnem 31,2-centimetrskem (12,3-palčnem) barvnem TFT-zaslonu nudi informacije po vaši meri. Različni informacijski profili omogočajo, da izberete želene podatke, ki naj bodo prikazani poleg klasičnih vsebin, kot so merilnik števila vrtljajev, merilnik hitrosti in števec prevoženih kilometrov. Upravljanje poteka povsem hitro in preprosto prek serijskega večfunkcijskega usnjenega volana vašega Arteona. Po potrebi lahko prikličete podrobne podatke o vožnji ali aktivirate vizualni prikaz asistenčnih sistemov.

Projicirni sistem (opcijsko) prikazuje dodatne pomembne podatke o vožnji v voznikovem neposrednem vidnem polju. Hitrost, prometni znaki, podatki o delovanju asistenčnih sistemov, opozorila in navigacijski napotki se namreč projicirajo na zaslon, ki je nameščen pred vetrobranskim steklom. To pomeni, da boste nenehno seznanjeni z vsem, kar je pomembno, obenem pa boste lahko ves čas ostali osredotočeni na dogajanje na cesti. Zaslon, na katerem se prikazujejo podatki, lahko po želji tudi pomaknete v armaturno ploščo in zaprete s pokrovom.

V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen