Zapri meni
Zapri

Saloni so do predvidoma 22.01.2021 zaprti, servisi delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo nujne servisne storitve

 

Spoštovane stranke, obveščamo vas, da so zaradi epidemije koronavirusa skladno z odlokom Vlade RS prodajni saloni pooblaščenih trgovcev znamk Volkswagen od 24. decembra 2020 do vključno 22. januarja 2021 zaprti. 

Kljub temu bo še vedno mogoča izdaja že naročenih vozil strankam, prav tako nemoteno potekajo registracije.  

Servisne delavnice med 24.12.2020 in predvidoma 22.01.2021 delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo nujne servisne storitve, seveda ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil.


Ker naši servisi delujejo v zmanjšanem obsegu, vas prosimo, da v primeru tehničnih težav, ki vplivajo na možnost varne vsakdanje uporabe vozila, oziroma nujno potrebnih servisnih del, najprej po telefonu pokličete svojega pooblaščenega serviserja in se z njim dogovorite o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila. 

Storitev, ki niso nujne in ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi skladno z odlokom vlade do nadaljnjega ne smejo izvajati.

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo tudi prek elektronske pošte na naslovu  podpora.strankam(kwfat)porsche(kwfdot)si.

O vseh spremembah vas bomo obveščali.

Ostanite zdravi!

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen