VW Touran: telefonija

Ne zamudite več nobenega telefonskega klica in kljub temu ostanite povsem osredotočeni na dogajanje v prometu. Udobno telefoniranje med vožnjo omogočajo opcijski telefonski vmesniki, ki zagotavljajo odlično razločnost govora: z digitalnim govornim procesorjem, kakovostnim mikrofonom v stropu in avtomobilskimi zvočniki. Zaradi povezave z zunanjo anteno vozila je sprejem tudi pri izredno slabi pokritosti z omrežjem optimalen.

Pri telefonskem vmesniku Comfort mobilni telefon odložite v predal v sredinskem naslonu za roke, kjer se indukcijsko poveže z zunanjo anteno vozila. V predalu v sredinskem naslonu za roke je mobilni telefon varno shranjen, poleg tega pa ni dodatno potreben še nakup nosilca za telefon.

Pri telefonskem vmesniku Business lahko aktivni telefonski pogovor v vozilu preko Bluetooth tehnologije prenesete na sistem za prostoročno telefoniranje - pod pogojem, da vaš pametni telefon podpira Bluetooth® profil rSAP (remote SIM Access Profile). Upravljanje lahko poteka glasovno, preko večfunkcijskega volana ali multimedijskega sistema. Alternativno lahko uporabite dodatno SIM-kartico z opcijsko za prenos podatkov, ki jo vstavite v ustrezno režo multimedijskega sistema.

 

Kako deluje

Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). V sklopu ponudbe Volkswagnove dopolnilne opreme vam priporočamo, da s svojim mobilnim operaterjem sklenete pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Touran Kos vsemu.