VW Touran: radio in navigacija

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Ponudba serijske in dodatne opreme vključuje dva radia in dva navigacijska sistema, ki se razlikujejo v vrsti zaslona in možnostih za priklop zunanjih naprav.

Radio Composition Colour, ki je serijsko na voljo za izvedbo Trendline, lahko upravljate preko barvnega zaslona na dotik z diagonalo 12,7 cm. Sistem bere podatke z SD-kartic in sprejema radijske postaje v območju FM/AM. Poleg tega ima multimedijsko vtičnico AUX-IN za priklop zunanjih avdioenot, CD-predvajalnik in osem zvočnikov.

Izvedba Comfortline in Highline sta serijsko opremljeni z radiem Composition Media. Ta ponuja vse možnosti za priklop zunanjih naprav, ki so bile naštete pri predhodno navedenih modelih, opremljen pa je tudi z MP3/CD-predvajalnikom ter Bluetooth vmesnikom za mobilne telefone. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 16,5 cm. Sistem je poleg tega opremljen s praktičnim senzorjem približevanja: ko prst približate upravljalnemu polju na zaslonu, se to polje poveča. Upravljanje je tako enostavnejše in varnejše.

Tudi navigacijski sistem Discover Media, ki je za vse izvedbe na voljo kot dodatna oprema, ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 16,5 cm. Poleg tega je opremljen z osmimi zvočniki, radijskim sprejemnikom za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dvema režama za SD-kartice, vmesnikoma AUX-IN in USB ter pripravo za mobilni telefon z Bluetooth vmesnikom.

In če želite še več: navigacijski sistem Discover Pro je multimedijski sistem za najzahtevnejše kupce. Opremljen je z zaslonom z diagonalo 20,3 cm in internim bliskovnim pomnilnikom, njegov adut pa je tudi pregleden 3D-prikaz zemljevidov. Glasovno upravljanje se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot. Sistem poleg tega zvišuje raven udobja pri telefoniranju: prostoročno telefoniranje je z Bluetooth tehnologijo nadvse preprosto.

 

Prenosi in posodobitve za Volkswagnove radijske in navigacijske sisteme

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Touran Kos vsemu.