Karizmatični magnet za oči.

Zunanji dizajn.

Opazna zunanjost, številne možnosti opreme in izrazit svetlobni dizajn - Tiguan Allspace nudi marsikaj. Markantne zadnje luči prispevajo k temu, da je Tiguan Allspace odlično videti tudi od zadaj. Vse izvedbe opreme vključujejo serijske dnevne LED-luči. Tiguan Allspace Highline je poleg tega serijsko opremljen še z zadnjimi lučmi v LED-tehnologiji in z LED-žarometi. Prednost za vas se ne skriva zgolj v privlačnem videzu: svetleče diode namreč porabljajo manj električne energije kot klasične žarnice in imajo dolgo življenjsko dobo.

Če vam bo v notranjosti vozila zaradi veliko prtljage ali tovora zmanjkalo prostora, vam praktični strešni letvi nudita dodatne možnosti: nanju lahko namestite na primer strešni kovček, nosilec za kolesa ali nosilec za smuči in snežne deske (opcijsko na voljo v okviru originalne dopolnilne opreme). Od izvedbe Comfortline sta strešni letvi srebrno eloksirani. 

K impresivni podobi Tiguana Allspace prispevajo tudi številni kromirani oblikovalski poudarki. Še posebej izstopajoče so trapezaste obrobe na zadku.

Ni pomembno, kam ste namenjeni: v Tiguanu Allspace boste tako optično kot tehnično vedno v ospredju.

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Tiguan Allspace

Tiguan Allspace