Popolna glasbena podlaga na poti do vsakega cilja.

Radio in navigacija.

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Bogata ponudba opreme vključuje dva radia in dva navigacijska sistema, ki se vsi ponašajo z enkratnim naborom funkcij.

Serijski radio Composition Colour ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 16,5 cm (6,5 palca). Predvaja glasbene datoteke v MP3- in WMA-formatu. Naprava lahko bere podatke s pomnilniških kartic SD, sprejema radijske postaje v območju FM in omogoča priklop zunanjih avdioenot prek multimedijske vtičnice AUX-IN.

Za izvedbi Comfortline in Highline serijski radio Composition Media ima osem zvočnikov. Ponuja enake možnosti za priklop zunanjih naprav kot radio Composition Colour, dodatno pa ima še USB-vhod in Bluetooth vmesnik za mobilni telefon. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm (8 palcev).

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm (8 palcev). Širok nabor opreme in funkcij poleg tega vključuje osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon.

In če želite še več: posebnost opcijskega navigacijskega sistema Discover Pro je inovativno upravljanje z gestami. To vam med drugim omogoča, da z gibom roke zamenjate radijsko postajo ali spremenite sistemske nastavitve svojega avtomobila (npr. jakost osvetlitve instrumentov). Sistem je opremljen s 23,4-centimetrskim (9,2-palčnim) zaslonom, na katerem so zemljevidi lahko pregledno prikazani v 3D-perspektivi. Poleg tega ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, DVD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, priključka AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za mobilni telefon.

Vsi navedeni sistemi so opremljeni z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem.

Na tem spletnem naslovu so vam na voljo posodobitve zemljevidov za vaš navigacijski sistem

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Tiguan Allspace

Tiguan Allspace