Nanje se lahko zanesete tako v vsakodnevnih situacijah kot tudi v nujnih primerih.

Car-Net Security & Service.

Naj gre za količino goriva v rezervoarju, število prevoženih kilometrov ali informacije o naslednjem servisnem pregledu: s serijskimi storitvami Car-Net Security & Service boste vedno imeli pregled nad pomembnimi podatki o vozilu. Storitve so vam poleg tega lahko v pomoč tudi v kritičnih situacijah. V primeru hude nezgode, med katero se sprožijo varnostne blazine, sistem avtomatsko posreduje podatke o vozilu in njegovi lokaciji Volkswagnovemu centru za klice v sili.

Na ta način je poskrbljeno za takojšnje obveščanje pristojne reševalne službe, med drugim se posreduje tudi podatek o številu potnikov v vozilu. Vozniku je do prihoda reševalcev zagotovljena pomoč prek telefonske povezave. 

1. Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba preko spleta skleniti ločeno pogodbo. Če kupec želi izkoristiticelotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net. Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila. Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se uporabnik lahko obrne na svojega mobilnega operaterja.

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Tiguan Allspace

Tiguan Allspace