Nutzen Sie Ihre Apps auch in Ihrem Volkswagen.

Car-Net App-Connect.

Opcija Car-Net App-Connect vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete z radijskim sistemom Composition Media ali z navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro (vsi na voljo kot dodatna oprema). Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate prek zaslona na dotik. Toda ključna prednost ni le enostavno upravljanje: številne aplikacije lahko obdelujejo podatke, ki jih pošilja vozilo, ter ponudijo dodatne uporabne ali zabavne funkcije.

Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije: MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™. Na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon lahko preverite, s katero od navedenih tehnologij je združljiv vaš pametni telefon. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

 

Več informacij o ponudbi App-Connect

1. Na voljo samo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media ali navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Pro. Car-Net App-Connect vključuje tehnologije MirrorLink™, Apple CarPlay™ in Google Android Auto™. Razpoložljivost teh tehnologij se v posameznih državah lahko razlikuje; tako tehnologija Google Android Auto™ do nadaljnjega v Sloveniji ni na voljo. Vmesnik Car-Net App-Connect je že zdaj združljiv s številnimi mobilnimi telefoni. Volkswagen tesno sodeluje z velikimi proizvajalci pametnih telefonov, da bi zagotovil kar najširšo podporo za tehnologije v sklopu ponudbe App-Connect. Aktualne informacije o združljivosti novih mobilnih telefonov in mobilnih telefonov, ki so že na trgu, so na voljo na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Tiguan Allspace

Tiguan Allspace