Notranjost

Več prostora za vaš osebni slog.

Vam je všeč, da je vaš avtomobil nekaj posebnega in da nosi vaš osebni pečat? Potem vas bodo popolnoma navdušile serijska notranjost in možnosti za individualno oblikovanje notranjosti novega T-Crossa: pri dekorativnih elementih lahko po želji izbirate med tremi paketi z različnimi dizajni. Izberite svojega najljubšega ter notranjosti svojega T-Crossa z različnimi barvnimi kombinacijami sredinskega dela in notranjih stranic sedežnih prevlek, dekorativnih elementov ter pokrova sredinske konzole vdahnite bolj izrazito osebno noto. 

Poleg številnih možnosti individualizacije T-Cross nudi tudi visoko raven udobja: izvedbi T-Cross in Life sta opremljeni udobnimi sedeži z visokokakovostnimi tekstilnimi prevlekami. V T-Crossu Style pa boste spredaj sedeli na športno-komfortnih sedežih.

S posredno ambientno osvetlitvijo za izvedbo Style in opcijsko tudi za T-Cross Life se vam ni več treba odpovedati prijetnemu vzdušju v potniškem prostoru. Ambientna osvetlitev ustvarja diskretne svetlobne poudarke v notranjosti vašega T-Crossa - to je še posebej prijetno prav pri nočnih vožnjah in daljših vožnjah v temi, poleg tega pa poskrbi za modni videz.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
T-Cross
Od € 16.206,-

Novi T-Cross.