Pritegnejo vsak pogled.

Platišča

Že v mirovanju sinonim za dinamično gibanje:serijska 17-palčna platišča Milton Keynes s svojo obliko spominjajo na srpe ali vetrnico. S polirano površino in črnimi notranjimi deli so idealno prilagojena značaju Pola GTI. Opcijska aluminijasta platišča Brescia imajo premer 18 palcev in so tako še večja. S črnimi in poliranimi površinami ter s posebno geometrijsko strukturo delujejo zračno in omogočajo, da se rdeče zavorne čeljusti lahko predstavijo v vsej svoji veličini.

Vozila Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Polo GTI

Tri črke, ob katerih boste ostali brez besed.