Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Polo beats

Zvok: vrhunski. Na vsaki zabavi nekdo skrbi za popoln zvok. Na cesti to nalogo mojstrsko opravlja Polo beats, ki s 300-vatnim avdiosistemom beats na vsakem kilometru zagotavlja enkraten zvok. To je zaradi svojstvene zasnove z edinstvenim logotipom beats jasno opazno že na prvi pogled. Polo beats namreč ne stavi le na vrhunski zvok, temveč tudi na edinstven videz.

Odlike

Hočete več basov?

Zvok

Basi v Polu beats ne bodo nikogar pustili ravnodušnega, saj je vozilo opremljeno s sistemom priznanega proizvajalca Beats Electronics, ki je po vsem svetu znan po znamki slušalk beats by Dr. Dre.

Ste individualist?

Zunanjost

S Polom beats se gotovo ne boste zlili z množico. Oblepljen s samolepilno folijo je resnično svojstven. Zunanji ogledali sta v barvnem kontrastu z barvo laka. Za športno piko na i poskrbijo 16-palčna aluminijasta platišča Torsby.

 

Vstopite, zabava se začenja!

Notranjost

Za dobro vzdušje v Polu beats poleg avdiosistema poskrbi še zasnova notranjosti. Vas in sopotnike bo razvajala z opremo, ki zajema vse od vzglavnikov do predpražnikov.

Številni vam bodo zavidali.

Sedežno udobje

Sedite na sedež, na katerega bi še zvezdniki z veseljem sedli. V Polu beats sta spredaj vrhunska športna sedeža z vtisnjenim logotipom beats.

Nadaljnji koraki