Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Volkswagen Junior World Masters Berlin 2018

26.04.2018

Dragi mladi nogometaši! 

Volkswagen bo 14 mladim nogometašem omogočil nepozabno izkušnjo in jih popeljal na svetovno prvenstvo v nogometu »Volkswagen Junior World Masters«, ki bo med 15. in 18. junijem v Berlinu! Slovenijo bodo zastopali med najboljšimi reprezentancami sveta v starostni kategoriji do 13 let. 

Kako lahko sodelujete? 

Prijavite se na kvalifikacijski trening z Milenkom Ačimovićem, ki bo v nedeljo, 13. maja, v Športnem parku Radomlje (Škrjančevo 19, 1235 Radomlje). Prijavite se lahko otroci stari do 13 let, oziroma vsi, ki ste bili stari 12 let v letu 2017 ali mlajši (letnik rojstva 01. 01. 2005 ali mlajši)*. Izberite enega izmed štirih možnih terminov: ob  9.00, 10.30, 12.00 ali 13.30.  

Na osnovi opisa vaših dosedanjih izkušenj, bomo za vsak termin izbrali 24 nogometašev. Izbrani mladi nogometaši se boste na 90 minutnem treningu spoznali z Milenkom Ačimovićem, prisluhnili njegovim zgodbam z največjih nogometnih igrišč, spoznali nove vsebine in opravili trening tekmo. Potrudili se bomo, da boste v igri nogometa uživali in se imeli lepo. Upoštevali bomo vse prijave, ki bodo prispele do 8. maja 2018, do 23.59.

 

Začnite predvajati videoposnetek

 

Po končanih kvalifikacijskih treningih oz. najkasneje do 20. maja bomo določili izbrano reprezentanco Slovenije, ki bo z letalom potovala v Berlin na Volkswagen Junior World Masters.

Držimo pesti! 

Vaš Volkswagen

 

* Verodostojnost letnice rojstva se bo preverjala z osebnim dokumentom ali potnim listom.

 

S prijavo otroka starši soglašajo, da podjetje Porsche Slovenija d.o.o. lahko uporabi fotografije in posnetke, na katerih je mogoče razpoznati udeležence. 

 

Prijave so zaključene! Izbrani bodo obveščeni po elektronski pošti.