Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Volkswagnove novosti z ženevskega avtosalona

15.03.2018
S Volkswagnom sta mobilnost in prihodnost na dosegu roke.

Volkswagen na letošnjem tradicionalnem avtomobilskem salonu predstavlja novinca v družini modelov I.D. ter hkrati s komunikacijsko platformo MOVE FORWARD omogoča izmenjavo mnenj o najrazličnejših temah, kot sta na primer trajnostna mobilnost in mikromobilnost. 

V središču celotnega tehnološkega razvoja je še vedno človek. Cilj Volkswagnovih novih konceptov mobilnosti je, da bi na visokem nivoju ugodili širokemu naboru zahtev strank ter ponudili praktične in funkcionalne rešitve. Če se zazremo v bližnjo prihodnost, nam postane jasno, da so vozila na izključno električni pogon v hitro rastočih velemestih neprecenljiva, saj zaradi nizkih emisij in zmanjšane stopnje hrupnosti prebivalcem v urbanih območjih omogočajo nov življenjski slog in posledično boljšo kakovost življenja. Z zmanjšanjem naglice in hrupa v velemestih se zniža raven stresa, to pa hkrati ustvarja prostor za osebno rast. 

Četrti model družine I.D., nova študija I.D. VIZZION, s svojim naprednim konceptom notranjosti in upravljanja napoveduje, da bo občutek vožnje in življenja v prihodnosti eleganten in emocionalen. Notranjost modela I.D. VIZZION nima volana in vidnih upravljalnih elementov, s čimer izpolnjuje vse zahteve avtonomne vožnje. Krmiljenje vozila bo prevzel "digitalni šofer" s številnimi asistenčnimi sistemi, kar naznanja začetek novih razsežnosti na področjih varnosti in udobja v vozilu. Študija v prometu vozi, krmili in navigira samostojno ter zanesljivo, medtem ko se potniki med vožnjo lahko sprostijo in poljubno izkoristijo čas. Virtualni gostitelj je popolnoma vdelan v digitalni ekosistem potnikov in tako pozna njihove osebne želje in se jim individualno prilagaja. 

 

"Volkswagnova platforma MOVE FORWARD obiskovalce popelje na popotovanje od Danes v Prihodnost."

Letošnji salon se osredotoča na trende za prihodnost in na "urbano mobilnost". Nanje se navezujejo vizije, inovacije, ideje in koncepti. Volkswagen s platformo MOVE FORWARD ponuja prostor za komunikacijo, posvečeno temam in predavanjem, povezanim z znamko Volkswagen. V skladu s sloganom znamke "Uresničujemo prihodnost" in "Moving people forward" bodo zainteresirane obiskovalce salona zagotovo pritegnile okrogle mize, ki jim bodo sledile razprave o temah, kot so: družina I.D., storitve "We", pametna mesta ali avtonomna vožnja. 

Zanimive predstavitve v živo, nazorne uprizoritve, dovršeni eksponati kot tudi digitalna središča bodo obiskovalce salona popeljali v čisto nov svet in jim omogočili, da spoznajo inovacije in trende za prihodnost.

Tukaj si lahko ogledate, kaj prinaša prihodnost.