Obvladajte tudi zahteven teren.

Če se podate v terenske pustolovščine in morda celo želite osvajati ekstremne terene, si pobliže oglejte opcijski paket opreme za terensko vožnjo. 

K temu spada prilagoditev voznih lastnosti z razširjeno izbiro voznega profila. Poleg serijskih profilov Normal, Sport, Comfort, Eco, Snow, Offroad in Individual sta na voljo še dva opcijska profila: za makadam in pesek. S tem lahko karakteristiko motorja in menjalnika ter delovanje določenih asistenčnih sistemov prilagodite trenutnim pogojem. Štirikolesni pogon 4MOTION poganja vsako kolo neodvisno drugo od drugega in omogoča vožnjo tudi v situacijah, ko se vozilo tal ne dotika z vsemi štirimi kolesi.

S paketom opreme za terensko vožnjo dodatno prejmete prilagoditve, ki vzdržijo tudi na zahtevnih terenih, kot so na primer zaščita za rezervoar, zaščita za hladilnik, zaščita za akumulator in ojačana zaščita za podvozje. Potovanja na oddaljena območja olajša večji rezervoar, ki lahko sprejme kar 90 litrov goriva. Z vlečnimi ušesi za vleko vozila pa bi lahko rešili tudi druge pustolovce.

 

 

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Novi Touareg

Novi Touareg.

Začnite predvajati videoposnetek