Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Novi Touareg

Novi Touareg.

Začnite predvajati videoposnetek

SUV nove generacije. Novi Touareg s samozavestnim dizajnom ravnih linij se odlikuje po edinstvenem, impresivnem videzu. Opcijske tehnične posebnosti, kot so elektromehanski sistem za aktivno stabiliziranje nagibanja, matrični LED-žarometi IQ. Light in digitalna armaturna plošča Innovision Cockpit, povzdigujejo udobje, doživetje vožnje in navdušenje na povsem novo raven.

Izvedbe Kaj vas bolj navdušuje: elegantni visokotehnološki videz, topli barvni toni lesa in usnja ali športni detajli? Ne glede na to, kako se boste odločili – z izbiro katere koli od luksuznih izvedb Elegance, Atmosphere in R-Line boste pokazali svoj izbrušeni slog.

Izvedba Elegance

Razkošje ekskluzivne estetike.

Touareg Elegance: kombinacija slogovno dodelane elegance in vrhunskega dizajna.

 

Izvedba Atmosphere

Razvajanje za vaše čute.

Touareg Atmosphere ne pristaja na kompromise pri plemenitosti materialov in izjemnem udobju.

Izvedba R-Line

Markantnost in dinamičnost.

Novi Touareg R-line je športen že v osnovi. Pri izvedbi R-line je ta lastnost opazna še toliko bolj - navznoter in navzven.

Zunanjost

Izkusite nove dogodivščine.

Slog v novi obliki: izrazit sprednji del s podolgovatim pokrovom motornega prostora, ostro začrtane stranske linije, markantne zadnje LED-luči - novi Touareg združuje lastnosti športnega terenca z eleganco in dinamiko.

Matrični LED-žarometi IQ. Light

Ker nihče ne mara bleščanja.

Nebleščeča osvetlitev v skoraj vseh situacijah: opcijski matrični LED-žarometi IQ. Light z dinamičnim uravnavanjem dolgih luči Dynamic Light Assist vam cesto razsvetljujejo močneje in dlje, ne da bi to vplivalo na druge udeležence v prometu v vaši okolici.

 

Paket Black Style

Izberite markantne črne poudarke z opcijskim stilskim paketom Black Style.

Naj vaš Touareg R-line postane magnet za oči: s stilskim paketom Black Style bo zunanjost vašega vozila še bolj ekspresivna.

 

Panoramsko strešno okno
Platišča
Dekorativni elementi

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno s panoramskim steklom nad zadnjimi sedeži

Pustolovščine na obzorju.

Opcijsko panoramsko dvižno-pomično strešno okno s panoramskim steklom nad zadnjimi sedeži skrbi za osupljiv občutek prostornosti in prijetno svetlobno vzdušje v notranjosti vašega Touarega. Svež zrak, neoviran pogled v nebo in občutek brezmejne svobode si pričaramo že samo s pritiskom na gumb.

Platišča

Platišča, ki ugajajo. Dizajn, ki navduši.

Touareg ima ustrezna platišča za vsak okus. Od dinamično športnih do uglajeno elegantnih - platišča se brezhibno vklapljajo v celostno zunanjo podobo in prispevajo k impresivni podobi vašega Touarega.

Dekorativni elementi 

Kakšni dekorativni elementi najbolj ustrezajo vaši osebnosti?

Na vzdušje v notranjosti vašega Touarega ključno vpliva izbira dekorativnih elementov za notranjost. Izbirate lahko med različnimi izvedbami, ki notranjosti vašega vozila dajo še izrazitejši osebni pečat.

Innovision Armaturna plošča Innovision Cockpit je ena od vrhunskih odlik Touarega. Široki, usločeni zaslon z visoko ločljivostjo odlikujeta optimalna prilagojenost vozniku in intuitivni koncept upravljanja.

Armaturna plošča Innovision Cockpit

Vozilo upravljajte brez stikal.

 Namestite se pred armaturno ploščo prihodnosti: voznik Touarega lahko po želji sede pred velik usločen zaslon in digitalne prikaze upravlja z dotikom, gestami ali govorom.

 

Discover Premium

Uživajte v novih razsežnostih infotainmenta.

Opcijski navigacijski sistem Discover Premium dosega povsem nove razsežnosti: z 38 cm velikim zaslonom na dotik lahko prikaže več informacij in omogoča veliko raznovrstnost funkcij.

Digitalni kombinirani instrument

Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Opcijski digitalni kombinirani instrument (Digital Cockpit) vam lahko prikaže več informacij kot le hitrost, število vrtljajev motorja in napolnjenost rezervoarja: prikaz informacij si lahko nastavite povsem po svojem okusu. Veliki zaslon in inovativne funkcije so preglednejši, kot je bilo to mogoče doslej.

Projicirni sistem

Pogled ostaja usmerjen na cesto.

Pogled še naprej usmerjate na cesto, a kljub temu vidite pomembne informacije o vozilu. Opcijski projicirni sistem namreč prikaz hitrosti kot tudi navigacijske napotke in obvestila asistenčnih sistemov projicira na vetrobransko steklo.

Udobje Pričakujte udobje na najvišji ravni. V Touaregu vladate nad cesto in uživate v prijetni prostornosti, praktični opremi in inovativni tehnologiji, ki zagotavljajo visoko raven funkcionalnosti.

Prostorska zasnova

Doživite povsem nove prostorske razsežnosti.

Vi in vaši sopotniki se boste počutili dobro, saj sta v Touaregu združena razkošen dizajn in funkcionalnost. Veliki prtljažnik in električni pokrov prtljažnika omogočata izjemno prilagodljivost z visoko ravnjo udobja za vse vaše podvige.

Ambientna osvetlitev

Naj bo notranjost odeta v vašo najljubšo barvo.

Ko se stemni, v Touaregu zavlada še posebej prijetno razpoloženje. Razlog za to je bela, opcijsko pa tudi večbarvna ambientna osvetlitev. V naboru 30 barv lahko vedno vozite v svetlobnem vzdušju, kakršno vam trenutno prija.

Sedež ergoComfort

14 načinov sprostitve.

Naj bo vožnja wellness v malem. Opcijski sedež ergoComfort, ki je na voljo za voznika in sovoznika, je po želji mogoče opremiti z masažno funkcijo. Različni masažni programi vam pomagajo olajšati napetost v mišicah hrbta. Ostanite v formi tudi po dolgih urah za volanom.

Zapiralna asistenca za vrata
Climatronic
Easy Open in Easy Close

Zapiralna asistenca za vrata

Konec treskanja z vrati.

Na ozkih parkirnih mestih včasih ni dovolj prostora za potrebni zamah z avtomobilskimi vrati, da bi lahko vrata dobro zaprli. Z opcijsko zapiralno asistenco za vrata ni več potrebna tolikšna sila, saj se vrata samodejno primaknejo, in ko so prislonjena, se zaprejo.

Klimatska naprava Air Care Climatronic

Ker vsak človek drugače občuti temperaturo.

Kakšna temperatura vam najbolj ustreza? Pri serijski klimatski napravi Air Care Climatronic s protialergenskim filtrom lahko voznik in sovoznik temperaturo uravnavata neodvisno drug od drugega. Opcijska 4-conska naprava Climatronic upošteva tudi različne potrebe potnikov na zadnjih sedežih.

Easy Open/Easy Close

Odpirajo se vam povsem nove možnosti.

Nimate prostih rok? Funkcija Easy Open vam omogoča, da pokrov prtljažnika odprete, ne da bi pred tem morali karkoli odložiti. S funkcijo Easy Close pa lahko pokrov prtljažnika zaprete zgolj s pritiskom na tipko.

Asistenčni sistemi Touareg prepriča tudi na tehničnem področju. Opremljen je namreč z inovativnimi asistenčnimi sistemi, izmed katerih so mnogi pri Volkswagnu na voljo prvič.

Asistenca za nočni vid

Videli boste lahko, kar se skriva v temi.

Naprave za nočni vid morda poznate iz filmov o tajnih agentih. Zdaj imate takšno napravo v svojem avtu. Žarki Touaregove opcijske asistence za nočni vid vam lahko na armaturni plošči prikažejo toplotno sliko okolice z ljudmi in živalmi.

Proaktivni sistem za zaščito potnikov

Zaščiteni z vseh strani.

Opcijski proaktivni sistem za zaščito potnikov ščiti vas in vaše sopotnike z vseh strani. Če zazna nevarnost trčenja, se samodejno sprožijo zaščitni ukrepi: zategnejo se varnostni pasovi, sedeži se vzravnajo, okna in panoramska streha se zaprejo.

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist
Asistenca za zastoje
Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) s prediktivnim tempomatom
Asistenca za križišča

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Parkiranje z občutkom.

Parkirni sistem Park Assist zna poiskati prečna in bočna parkirna mesta ter pri parkiranju samodejno vrti volan.1) Pomaga vam tudi pri izvozu z bočnega parkirnega mesta.1) Vi pri tem samo upravljate sklopko, dodajate plin in zavirate ter pozorno spremljate okolico. Pogoj pri stranskem parkiranju: najprej zapeljite mimo prečnega parkirnega mesta, da ga lahko sistem zazna in izmeri.

Asistenca za zastoje

Pomoč pri vožnji s pogostim ustavljanjem in speljevanjem.

Več udobja - celo v zastojih: opcijska asistenca za zastoje v gostem prometu omogoča udobno vožnjo za drugimi vozili in vam lahko pomaga preprečevati nezgode, do katerih pogosto pride v tovrstnih situacijah.1) Sistem ohranja ustrezno smer vozila na voznem pasu ter samodejno dodaja plin in zavira.1)

1) V okviru sistemskih omejitev.

Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) s prediktivnim tempomatom

Varnostna razdalja rešuje.

Ohranjajte varnostno razdaljo z enim najkoristnejših asistenčnih sistemov: avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) s prediktivnim tempomatom. Določite najvišjo hitrost, in sistem bo v okviru sistemskih omejitev poskrbel, da je ne boste prekoračili. Sistem v okviru sistemskih omejitev tudi samodejno vzdržuje minimalno razdaljo do spredaj vozečih vozil.

Asistenca za križišča

Ker ne vidite okoli vogala.

Nepregledni izvozi in slabo pregledna križišča voznika prisilijo, da se počasi "pretiplje" naprej. Z radarsko tehniko lahko opcijska asistenca za križišča v okviru sistemskih omejitev vozniku pomaga "gledati okoli vogala". Tako vam lahko sistem pomaga pravočasno zaznati vozila ali pešce, ki prihajajo iz prečne smeri.

Doživetje vožnje Ne glede na to, ali radi vozite športno ali pa se želite dokazati na terenu – po zaslugi novih tehnologij ima Touareg izjemne vozne lastnosti.

Elektromehanski sistem za aktivno stabiliziranje nagibanja

Da vas ne bo nagibalo.

Ali ovinke radi prevozite bolj športno? Opcijski elektromehanski sistem za aktivno stabiliziranje nagibanja zmanjšuje stransko nagibanje in težnjo k podkrmiljenju. Posledica: osupljivo dinamične vozne lastnosti.

Štirikolesno krmiljenje
Zračno vzmetenje
Paket opreme za terensko vožnjo

Štirikolesno krmiljenje

Dvoje v enem: večja stabilnost in hkrati okretnost - po zaslugi štirikolesnega krmiljenja.

Če se pri sukanju volana samodejno obračajo ne le sprednja, temveč tudi zadnja kolesa, je možen majhen obračalni krog. Ta tehnologija, zaradi katere vozilo postane izjemno okretno in se stabilnost krmiljenja poveča, je zdaj opcijsko na voljo tudi pri Touaregu.

Zračno vzmetenje

Vedno na pravi višini.

Za neoviran užitek v vožnji lahko svoj Touareg po želji opremite z udobnim zračnim vzmetenjem, ki višino karoserije prilagaja trenutni podlagi.

Paket opreme za terensko vožnjo

Obvladajte tudi zahteven teren.

Z opcijskim paketom opreme za terensko vožnjo je vaš Touareg kar najbolje pripravljen tudi za vožnjo po neutrjenih terenih: od zaščite pred udarci kamenja do razširjene izbire voznega profila - za suvereno vožnjo po najrazličnejših podlagah.

Infotainment V novem Touaregu ste optimalno povezani. Uživajte v razvedrilnem programu po lastnem okusu – po želji s kakovostnim učinkom prostorskega zvoka. Radio, navigacijo in funkcije vozila lahko deloma upravljate kar z gestami.

Vedno povezani.
Navigacijski sistemi
Car-Net
Telefonija
Dynaudio
App-Connect & Media Control

Vedno povezani.

Pravi pristop.

V Touaregu ste vedno povezani s spletom. Fiksno vgrajena eSIM-kartica vam zagotavlja dostop do interneta - in s tem do sveta mobilnih spletnih storitev Car-Net. Tako ste vselej na tekočem z najaktualnejšimi informacijami in lahko nenehno uživate v razvedrilnem programu.

Navigacijski sistemi

Navigacija je lahko tako zelo udobna.

Serijski navigacijski sistem Discover Pro s prostranim zaslonom s krovnim steklom, občutljivim na dotik, izpolni tudi najvišja pričakovanja. Poleg tega je opcijsko na voljo sistem Discover Premium, ki skupaj z digitalnim kombiniranim instrumentom, usločenim, proti vozniku obrnjenim zaslonom in novim intuitivnim konceptom upravljanja armaturo povsem digitalizira.

Car-Net

Povezani svet storitev Car-Net čaka na vas.

Mobilne spletne storitve v avtomobilu bodo za vas kmalu enako nepogrešljive kot v vsakdanjem življenju pametni telefon. Digitalna povezanost izboljšuje navigacijo in komunikacijo ter vam z aktualnimi informacijami pomaga prihraniti čas - ali v stiski poskrbi za hitro pomoč.

Telefonija

Poenostavite si komuniciranje.

Naredite konec neredu s kabli. Opcijski telefonski vmesnik Business se odlikuje po močnem sprejemu in funkciji indukcijskega polnjenja pametnega telefona.

Dynaudio

Med vožnjo odkrijte nove zvočne svetove.

Najvišji toni za Touareg. A tudi najgloblji basi. Spremlja vas lahko fantastični opcijski prostorski zvok Dolby Surround 7.1 proizvajalca DYNAUDIO s 14 zvočniki, natančno naravnanimi na prostorski zvok avtomobila.

App-Connect & Media Control

Na voljo so tudi aplikacije za vaš Touareg.

V Touaregu lahko s pomočjo vmesnika App-Connect pametni telefon povežete z infotainment sistemom in tako številne aplikacije uporabljate med vožnjo. Z aplikacijo Volkswagen Media Control lahko vaši sopotniki s pametnimi telefoni sooblikujejo razvedrilni program.

Nadaljnji koraki