Osvojite ulico. In prosto parkirno mesto.

Pomoč pri parkiranju.

Z novim T-Rocom boste igraje kos parkiranju. Parkirni sistem poenostavlja parkiranje na nepregledna parkirna mesta. To omogočajo senzorji na sprednjem in zadnjem delu vozila. Tako vas lahko T-Roc v okviru sistemskih omejitev z akustičnimi signali in grafičnim prikazom na zaslonu multimedijskega sistema opozori na ovire.

Nadaljnja funkcija parkirnega sistema je zavorna asistenca za manevriranje. Pri vzvratni vožnji s hitrostjo do 10 km/h lahko sistem z uporabo zaviranja v sili prepreči trčenje ali ublaži njegovo silovitost. Zavorno asistenco za manevriranje lahko s pritiskom na tipko aktivirate tudi pri vožnji naprej. V primeru ovire spredaj bo vozilo prav tako avtomatsko zaviralo, če se ne boste odzvali na akustična opozorila parkirnega sistema.

Po želji se lahko odločite tudi za opcijski parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist, ki vam lahko pomaga že pri iskanju parkirnega mesta. Med vožnjo sistem išče primerna parkirna mesta na obeh straneh ceste. Park Assist avtomatsko vrti volan pri bočnem in prečnem parkiranju ter vozilo v okviru sistemskih omejitev parkira celo na ozka parkirna mesta ter ga manevrira pri izvozu. Vaša naloga je le, da dodajate plin, upravljate pedal sklopke in zavirate.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi T-Roc.