Ste v dobrih rokah.

Klic v sili.

V nujnih primerih ostanite mirni. Volkswagnovo storitev Klic v sili¹ lahko aktivirate z enostavnim pritiskom na tipko. Sistem vzpostavi telefonsko povezavo s Volkswagnovim klicnim centrom, kjer vam kontaktna oseba pomaga do prihoda reševalcev. S pritiskom na rdečo SOS-tipko lahko hitro pokličete pomoč tudi za druge udeležence v prometu.

Klic v sili se vzpostavi avtomatsko, če sistem zazna nezgodo. To se denimo zgodi ob sprožitvi varnostne blazine. V tem primeru bo vzpostavljena povezava s Volkswagnovim klicnim centrom in oglasila se bo kontaktna oseba. Istočasno bodo klicnemu centru poslani relevantni podatki, kot je lokacija vozila, s čimer je omogočena hitra medicinska pomoč. Volkswagnov klicni center je na voljo v 10 evropskih jezikih² in 22 evropskih državah³.¹) Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo. Če kupec želi izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net. Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila.
Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko med časom veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

 ²) Angleščina, češčina, francoščina, italijanščina, nemščina,  nizozemščina, poljščina, portugalščina, španščina, švedščina.

³) Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Španija, Švedska, Švica,  Velika Britanija.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi T-Roc.