Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi T-Roc.

Samozavest ima zapisano v genih. Cenite dober dizajn in samosvojost? Samozavestni T-Roc izstopa s svojim ekspresivnim videzom križanca in številnimi možnostmi za individualno izbiro opreme.

Začnite predvajati videoposnetek

Oprema & dizajn Naredite močan vtis. Naj vas prevzamejo izrazit dizajn, številne možnosti za individualizacijo in kakovostna izdelava do najmanjše podrobnosti: T-Roc ve, kako navdušiti.

Dvobarvno lakiranje
Značaj
Luči
T-Roc Sport
T-Roc Style
Dvobarvno lakiranje

Izstopajte iz množice.

Ker monotonost in T-Roc enostavno ne sodita skupaj. Z dvobarvnim lakiranjem izvedbe Design boste dokazali stilsko dovršenost. Za izvedbo Sport sta po želji na voljo črna in bleščeča rdeča barva.

 

Značaj

Pokažite, kdo ste.

Iščete vozilo s svojstvenim značajem? T-Roc je moderen crossover, ki prepriča s samozavestnim dizajnom.

Luči

Želeli boste biti opaženi.

Podnevi in ponoči: koncept osvetlitve pri T-Rocu prepriča z edinstvenim dizajnom, ki temelji na markantnih dnevnih lučeh, vgrajenih v odbijačih.

T-Roc Sport

Pustite športni pečat.

Z izvedbo Sport boste naredili vtis. Z opremo v tej izvedbi vas bo T-Roc navdušil s številnimi športnimi lastnostmi, ki voznikom poženejo kri po žilah.

T-Roc Style

Izrazit dizajn za vaš vsakdan.

Če se odločite za izvedbo Style, boste navdušeni nad veliko oblikovne svobode, ki jo boste lahko izrazili tako pri karoseriji kot tudi v notranjosti vozila. Tako bo vaš T-Roc popolnoma odseval vašo osebnost. 

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti T-Roca iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti T-Roca iz različnih zornih kotov.

Infotainment Naj vsaka vožnja postane nekaj več. Izkoristite čas v vašem T-Rocu. Sodoben multimedijski sistem poskrbi, da ste na tekočem, omogoča vam prostoročno telefoniranje ali predvaja vašo najljubšo pesem ter vas vodi do cilja. Če želite, vas s funkcijo glasovnega upravljanja celo uboga na besedo.

Klic v sili
Povezljivost
Aktivni informacijski zaslon
Radio in navigacija
Avdiosistem beats
Komfortna telefonija
Klic v sili

Ste v dobrih rokah.

Še dobro, da lahko na nekoga računate: s storitvijo Klic v sili lahko s pritiskom na rdečo SOS-tipko pokličete Volkswagnov klicni center 24 ur na dan. V primeru nezgode s sprožitvijo varnostnih blazin se klic v sili vzpostavi avtomatsko.

Povezljivost

Ne vozite se več brez interneta.

Internet je lahko tako zelo uporaben - tudi v vašem T-Rocu. Opcijske spletne storitve Car-Net Guide & Inform, Car-Net App-Connect in Car-Net Security & Service nudijo veliko, kar vam lahko pomaga tako v vsakdanjem življenju kot tudi v neobičajnih situacijah.

Aktivni informacijski zaslon

Spremljajte natanko tisto, kar vas zanima.

Klasični merilnik hitrosti je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostni zaslon? Aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna rešitev, ki vam nudi izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

Radio in navigacija

Popolna glasbena podlaga na poti do vsakega cilja.

Ko se vozite s T-Rocom, ste vi tisti, ki odloča o tem, katera glasba se vrti. Za to sta vam na voljo dva radijska sistema z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Če bi radi še več, se odločite za navigacijski sistem Discover Media, ki bo uresničil vse vaše želje.

Avdiosistem beats

Potrebujete base?

Navijte radio do konca, čas je za vaš ulični nastop! Po želji lahko v vašem T-Rocu  za močne base poskrbi sistem priznanega proizvajalca Beats Electronics, ki kakovosti dobrega zvoka ne dokazuje le z naglavnimi slušalkami znamke beats by Dr. Dre.

Komfortna telefonija

Ostanite dobro povezani.

Opcijski telefonski vmesnik Comfort vam s funkcijo indukcijskega polnjenja omogoča, da baterijo svojega mobilnega telefona napolnite brezžično. Obenem indukcijska povezava z zunanjo anteno vozila zagotavlja odlično kakovost sprejema. Tako boste lahko med vožnjo popolnoma prosto telefonirali ter hkrati obe roki obdržali na volanu.

Asistenčni sistemi Izognite se nepotrebnemu stresu. Četudi ste vajeni sami biti kos stvarem, vam T-Roc lahko olajša marsikatero situacijo. V najboljšem primeru vam njegovi asistenčni sistemi pomagajo celo preprečiti nezgode.

Sproščena vožnja

T-Roc naredi to namesto vas.

Nad asistenčnimi sistemi, kot so serijski Lane Assist, opcijska asistenca za zastoje in opcijski sistem Emergency Assist, ne boste navdušeni le v kritičnih situacijah. Vožnja z njimi postane namreč udobnejša tudi v vsakdanjem življenju.

Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili

V gostem prometu lahko ostanete povsem sproščeni.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli pomočnika, ki bi namesto vas spremljal promet pred vami? S serijskim sistemom za nadzor prometa Front Assist, ki vključuje mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev, boste med vožnjo lahko bolj sproščeni.

Pomoč pri parkiranju.

Osvojite ulico. In prosto parkirno mesto.

Parkiranje se lahko spremeni v preizkus potrpežljivosti. Še dobro, da vam novi T-Roc s svojima opcijskima asistenčnima sistemoma za parkiranje pomaga že pri iskanju parkirnega mesta ter vam tako olajša postopek parkiranja.

Senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje

T-Roc vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali zapeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila in za vozilom.

Udobje T-Roc vam s svojo udobno in prostorno zasnovo ponuja veliko svobode za vaše individualne želje in potrebe. K temu pripomorejo tudi progresivni oblikovalski elementi in številne možnosti za individualizacijo.

Oblikovanje po lastnih predstavah
Cockpit
Prostornost
Udobje
Oblikovanje po lastnih predstavah.

Tako individualen kot vi.

Točno tak, kot si ga želite: notranjost svojega T-Roca v izvedbi Style oblikujte po lastnih predstavah in mu z barvnimi elementi vtisnite osebni pečat.

Cockpit

Z armaturno ploščo imate vse pod nadzorom.

Dobrodošli v kabini! Tukaj je vse zasnovano tako, da bi bila vsaka vaša vožnja čim bolj prijetna. Z večfunkcijskim volanom, ki je serijski za izvedbi Style in Sport lahko upravljate veliko funkcij, ne da bi pri tem roke odmikali z volana.

Prostornost

Dvignite se nad povprečje.

Kdor z običajnim ni zadovoljen, si večinoma želi tudi več svobode. Mi vam jo lahko ponudimo! Kljub kompaktnim meram se T-Roc lahko pohvali z obilico prostora za potnike in prtljago. Dodatna prednost je višji položaj sedenja, kar prinaša še več udobja.

Udobje

Udobno se namestite.

Vstopite in se počutite kot doma. V T-Rocu boste deležni udobnih sedežev in po želji kakovostnega usnjenega oblazinjenja z barvnimi poudarki ter panoramskega pomičnega strešnega okna, ki bo vašim sopotnikom razširilo obzorje.

Tehnologija Tako učinkovit in fleksibilen kot vi. Pričakujete moč – še posebej od vašega vozila. Opcijsko lahko za T-Roc izberete pogon 4MOTION, ki zagotavlja odlično vlečno silo na domala vsaki podlagi, ter športno podvozje za izboljšano vodljivost in sistem za dinamično uravnavanje podvozja (DCC).

Performance
Podvozje
4MOTION Active Control
Performance

Ker se vam zdi pomembno, da je poraba energije učinkovita.

S T-Rocom nikoli ni dolgčas. To dokazuje tudi njegova široka ponudba močnih motorjev. Tukaj je ambicioznost na prvem mestu, tudi glede varčnosti.

Podvozje

Doživite športno vez med avtomobilom in cesto.

Športno podvozje in progresivno krmiljenje izboljšata vozno dinamiko, če si želite športne vožnje. Oba sta na voljo kot dodatna oprema.

4MOTION Active Control

Ostanite suvereni, tudi v zahtevnih cestnih razmerah.

Odkrijte nekaj novega! V kombinaciji z opcijskim pogonom 4MOTION vam je na voljo sistem 4MOTION Active Control, ki omogoča različne nastavitve, natančno prilagojene najrazličnejšim terenom. Pri cestnem voznem programu lahko prek sistema za izbiro voznega profila izbirate med petimi nastavitvami.

Nadaljnji koraki