Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Golf Sportsvan.

Golf, ki vam daje več. Spada v Golfovo družino, njegov posebni položaj znotraj te družine pa se odraža v njegovem imenu in njegovi oblikovni zasnovi. Golf Sportsvan ima športno zunanjost in zelo prostorno notranjost.

Udobje. Prostorski čudež na visoki ravni. Golf Sportsvan ponuja veliko prostora za vso družino in veliko prtljage. Navdušeni boste tudi nad visokim položajem sedežev, ki zagotavlja boljši pregled med vožnjo ter udobno vstopanje in izstopanje.

Individualne nastavitve.

Čisto po meri in popolnoma avtomatsko. 

Golf Sportsvan se vam po želji lahko popolnoma prilagodi. Vozilo vas prepozna s sistemom Key Memory in na primer predvaja vašo najljubšo radijsko postajo, nastavi klimatsko napravo in prikliče vaš vozni profil.

Poklopni mizici
Predali
Predali v vratih
Sedežno udobje
Sedež ergoActive
Poklopni mizici

Mizica, poklopi se.

Od izvedbe Comfortline naprej imata sprednja sedeža na hrbtni strani žep in zložljivo mizico, ki sopotnikom zadaj zagotavljata še več udobja med vožnjo.

Predali

Imejte pomembne stvari na očeh in dosegu rok.

Lahko jih odložite v priročen predal na armaturni plošči ali v številne druge predale, ki so zlahka dosegljivi. Še posebej praktičen je serijski hlajen sovoznikov predal, v katerega lahko spravite malico.

Predali v vratih

Vsakič drugje, toda vse na svojem mestu.

Predali v vratih ponujajo prostor za manjše stvari, da vam jih ni treba dolgo iskati.

Sedežno udobje

V Golfu Sportsvan boste lahko uživali v višjem sedežnem udobju.

Povišan sedežni položaj zagotavlja boljšo preglednost pri vožnji ter olajšuje vstopanje in izstopanje. K udobni namestitvi potnikov na zadnjih sedežih prispevata sredinski naslon za roke in prilagodljiva zadnja sedežna klop.

Sedež ergoActive

Bi radi dobro poskrbeli za svoj hrbet?

Vaše novo najljubše mesto? Vedno tam, kjer ste vi: opcijski 14-smerno nastavljivi sedež ergoActive vam zagotavlja visoko raven sedežnega udobja. Voznikov sedež lahko preprosto prilagodite svoji telesni konstituciji in tako razbremenite hrbet. Inovativni sedež ima integrirano masažno funkcijo in je ogrevan.

Dizajn. Vožnja v slogu. Oblikovno zasnovo in notranjo opremo Golfa Sportsvan odlikuje brezčasna eleganca.

Velika nakladalna površina.

Več kvadratnih metrov. Manj stresa pri natovarjanju.

Če podrete zadnjo sedežno klop in naslonjala, dobite z nekaj prijemi veliko nakladalno površino, ki skupaj z variabilnim prtljažnim dnom tvori ravno površino, ki močno olajša natovarjanje velikih in težkih predmetov.

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno.

Pobegnite vsakdanu in se odprite soncu.

V sončnih in malo manj sončnih dneh lahko v notranjost spustite svetlobo. Opcijsko električno panoramsko dvižno-pomično strešno okno podnevi poskrbi za svetlejšo, prijetnejšo  notranjost Golfa Sportsvan.

LED-žarometi.

Vrhunska vidljivost, tudi zunaj vozila.

Opcijski sprednji LED-žarometi učinkovito poudarjajo oblikovno zasnovo Golfa Sportsvan. LED-žarometi so varčni, zaradi svetlobnega spektra, ki je podoben dnevni svetlobi, pa zmanjšujejo obremenitev oči.

Zunanjost
Notranjost
Platišča
Usnje Vienna
Zunanjost

Naredite vtis s športnim videzom.

Družinska pripadnost Golfa Sportsvan je očitna. Je tipičen Golf, a hkrati edinstven. Njegovi celostni podobi daje pečat vsestranskost.

Notranjost

Kraj, kjer se lahko sprostite.

Notranjost Golfa Sportsvan vas bo s kakovostno izdelavo ter premišljenim konceptom predalov in odlagalnih površin navduševala vsak dan znova.

Platišča

Ponudba platišč za Golf Sportsvan – pustite se zapeljati.

Katera kombinacija pnevmatik in platišč najbolj pristaja Golfu Sportsvan? O tem ima seveda vsak svoje mnenje. Vsekakor pa velja, da aluminijasta platišča poudarjajo športni značaj Golfa Sportsvan.

Usnje Vienna

Odločite se za brezčasno eleganco.

Med vsako vožnjo lahko uživate v edinstvenem občutku, ki ga vzbuja ekskluzivno zasnovan ambient: kot dodatno opremo lahko za Golf Sportsvan naročite elegantno usnjeno oblazinjenje in oblazinjenje iz mikrovelurja, med drugim v kombinaciji z ogrevanjem sedežev in večfunkcijskim volanom, ki zagotavlja dober oprijem.

Galerija.

Asistenčni sistemi. Udobna vožnja s tehnologijo, ki misli z vami. V Golfu Sportsvan pametni asistenčni sistemi zagotavljajo udobje med vožnjo ter vozniku v okviru sistemskih omejitev olajšajo obvladovanje kritičnih situacij ali jih celo preprečijo.

Asistenca za zastoje.

Prijetno tudi v neugodnih razmerah.  

Opcijska asistenca za zastoje vas razbremeni, ko se promet ustavi. Vozilo v okviru sistemskih omejitev dodaja plin, zavira in ohranja ustrezno smer vožnje.

Emergency Assist.

Prebudi vaše čute in lahko prepreči najhujše.  

Opcijska asistenca Emergency Assist v okviru sistemskih omejitev posreduje, če dlje časa ne zazna voznikove aktivnosti.

Sistem za zaznavanje pešcev.

Boljša zaščita pešcev.

Volkswagnov opcijski sistem za zaznavanje pešcev lahko v okviru sistemskih omejitev prepreči trčenje s pešci ali vsaj omili posledice trčenja.

Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist
Senzor za mrtvi kot
Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in sistem Front Assist
Asistenca Trailer Assist
Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika.
Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Ne odvrača pozornosti, temveč obrača volan.

Z opcijskim parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko Park Assist boste na parkirno mesto zapeljali brez slehernega truda. Sistem vam v okviru sistemskih omejitev pomaga, da lažje pridete do cilja.

Senzor za mrtvi kot

Ohranite pregled in se izognite nevarnim situacijam.

Opcijski senzor za mrtvi kot vas v okviru sistemskih omejitev s svetlečo diodo v ustreznem zunanjem ogledalu med vožnjo opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta integrirana asistenca za odparkiranje nadzoruje območje za vozilom in aktivira opozorilo, če zazna vozilo, ki se približuje iz prečne smeri.

 

Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in sistem Front Assist

Več svobode pri vožnji, več varnosti v nepričakovanih situacijah.

Opcijsko avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) vam v okviru sistemskih omejitev v cestnem prometu pomaga vzdrževati razdaljo do spredaj vozečega vozila. Opcijski sistem Front Assist pa vas in tudi druge udeležence v prometu varuje pred nepredvidenimi dogodki.

Asistenca Trailer Assist

Za lažje manevriranje – tudi s prikolico.

Kdor je že kdaj poskusil manevrirati s prikolico, ve, kako zahtevno je to lahko. Toda opcijska asistenca Trailer Assist nalogo bistveno poenostavi. Ko nastavite želeno smer, asistenca v okviru sistemskih omejitev med vzvratno vožnjo usmerja prikolico do izbranega mesta. Pri tem morate le dodajati plin, zavirati in spremljati okolico.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika

Naj vas ne ujame utrujenost.

Neutrudno bedi nad vami: sistem za zaznavanje utrujenosti voznika analizira vaš način vožnje in vam priporoči postanek, če opazi, da vam popušča zbranost.

Multimedijski sistemi. Naj vam bo v Golfu Sportsvan udobno kot doma na kavču. Z inovativnimi multimedijskimi sistemi lahko uživate v odličnem razvedrilnem programu po svojem okusu in ste vedno povezani, na primer za odkrivanje novih kotičkov.

Radijski in navigacijski sistemi.

Če želite, lahko tudi le poslušate radio. 

Vse od popolnega zagona motorja zjutraj do prijetne večerne glasbe. Med vožnjo radi poslušate glasbo, vendar pa hkrati želite biti z vsem na tekočem in se ne želite odpovedati prvovrstnemu udobju? Potem boste navdušeni nad opcijskimi radijskimi in navigacijskimi sistemi.

Telefonija.

Dobro povezani in kljub temu mobilni. 

Z opcijskima telefonskima vmesnikoma Comfort in Business lahko uživate v dobri pokritosti z omrežjem in odlični razločnosti govora ter imate hkrati obe roki na volanu.

Car-Net Guide & Inform
Car-Net Security & Service
Car-Net App-Connect
Car-Net Guide & Inform

Ne vozite se več brez interneta.

Podajte se novim dogodivščinam naproti. S storitvami Car-Net Guide & Inform* boste kadarkoli lahko poiskali vznemirljive cilje v svoji okolici, prosto parkirno mesto v bližnji parkirni hiši ali pa najugodnejši bencinski servis v bližini. Na voljo vam bodo tudi novice z interneta ter najbolj sveže prometne informacije z opcijskim priporočilom za obvoz zastojev. 

Car-Net Security & Service

Varnost za vas. In za vaše vozilo.

Opcijske storitve Car-Net Security & Service omogočajo dostop do pomembnih podatkov o vozilu. Storitev Klic v sili v primeru nezgode in v okviru sistemskih omejitev avtomatsko vzpostavi povezavo s Volkswagnovim centrom za klice v sili. S pomočjo senzorjev trka bodo vaš položaj in podatki o vašem vozilu avtomatsko posredovani reševalni službi. Lahko pa tudi ročno prijavite nesrečo, ki ste ji bili priča, tako da pritisnete tipko na modulu s tremi tipkami.

Car-Net App-Connect

Uporabljajte aplikacije tudi v svojem Volkswagnu.

Razširite možnosti, ki vam jih ponuja armaturna plošča: z opcijskim vmesnikom Car-Net App-Connect lahko številne aplikacije s svojega mobilnega telefona upravljate enostavno, hitro in udobno, tako da uporabite multimedijski zaslon na dotik v sredinski konzoli. Odvisno od modela vašega pametnega telefona lahko za povezavo z multimedijskim sistemom uporabite tehnologije MirrorLink®,  Apple CarPlay™ ali Google Android Auto™.

Učinkovitost. Motorji za novi Golf Sportsvan se ponašajo s športnimi voznimi lastnostmi in varčno porabo goriva.

Motorji
Aktivno upravljanje valjev (ACT)
Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)
Izbira voznega profila
Motorji

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Bencinski motorji TSI in dizelski motorji TDI* navdušujejo s suverenim razvojem moči in nizko porabo.

* Na voljo pozneje.

Aktivno upravljanje valjev (ACT)

Preprosto odklopite in prihranite gorivo.

Za gospodarno ravnanje z gorivom: aktivno upravljanje valjev (ACT). Kadar motorju med vožnjo ni treba zagotavljati polne moči, deluje le z dvema valjema, česar pa praktično ne boste občutili. S sistemom za izklop valjev je mogoče občutno zmanjšati porabo goriva.

Dinamično uravnavanje podvozja (DCC)

Vaše podvozje izbere pravo nastavitev.

Opcijsko dinamično uravnavanje podvozja (DCC) blažilnike neprestano prilagaja trenutni vozni situaciji in podlagi na cestišču. Izbirate lahko med športnim, udobnim ali uravnoteženim načinom blaženja. 

Izbira voznega profila

Novi Golf Sportsvan se prilagaja vašemu načinu vožnje.

Vozite raje varčno ali športno? Ali pa se vam zdi pomembnejše udobje? Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila lahko prilagodite vozne lastnosti avtomobila svojemu načinu vožnje, stanju cestišča in prometni situaciji.

Nadaljnji koraki