Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Električna mobilnost se pričenja zdaj: ID. Volkswagen. Just electric.

Začnite predvajati videoposnetek

To je za vse nas

Čas je za miselni preobrat: čas, da na novo definiramo vožnjo z avtomobilom. S Volkswagnovo družino ID. postaja električna mobilnost z ničelnimi lokalnimi emisijami dostopna za vsakogar. Z novo idejo se lahko veliko doseže, a le, če je lahko vsak del nje, lahko spremenimo svet.

Ostanite na tekočem

Na žalost so že vsa razpoložljiva vozila ID.3 1ST rezervirana. Prijavite se na e-novice ID. (vpis na čakalni seznam) in bodite obveščeni, v kolikor se bo katera od rezervacij ponovno sprostila.  

Napočil je čas za električne avtomobile za vse Popolnoma električna družina ID. ponuja več kot samo vožnjo na električni pogon. ID. je vaš osebni prostor na kolesih: avto, ki ti prisluhne, te razume in se uči od tebe. Z ID. bomo lahko vsi doživeli novo dinamičnost popolnoma električnega pospeševanja. Baterije, ki se hitro polnijo in imajo velik doseg, bodo vsakega od nas popeljale do njegovega individualnega cilja.

Električno postaja dostopno.

Volkswagen ID. je namenjen mnogim. Milijonom. Družina ID. vključuje najsodobnejše električne avtomobile že za ceno primerljivega avtomobila s klasičnim motorjem z notranjim zgorevanjem - ker so inovativne spremembe lahko uspešne le, če je lahko vsak del njih.

Nove razsežnosti.

S Volkswagnom ID. postajajo dosegljivi novi mejniki. Za vsakega od nas. Baterije, ki se hitro polnijo in imajo doseg do 550 km (WLTP1), omogočajo premagovanje tudi večjih razdalj brez lokalnih emisij CO2. Vseeno, kam vas vodi pot.

Nova dinamika.

Vožnja na okolju prijazen in trajnosten način še nikoli ni bila tako vznemirljiva. Brez prestavljanja - bodisi avtomatskega ali ročnega - se začenja obdobje električnega pospeševanja. In z njim naša pot do popolnoma avtonomne vožnje.

Še bolje povezani.

Voziti ID. je več kot voziti avto. Inteligentna povezljivost in najsodobnejše tehnologije se učijo od vas, govorijo z vami in vam pomagajo pri vsem, kar je pred vami. Volkswagen ID. vodi v sodobno električno mobilnost z ničelnimi lokalnimi emisijami, ki na novo opredeljuje interakcijo med voznikom in vozilom.

Nekaj za vsak življenjski slog.

Nova oblika mobilnosti: Volkswagen ID. predstavlja različne tipe vozil, ki ustrezajo vsem potrebam. Koncept prostora in notranjost sta usmerjena v prihodnost in že zdaj kažeta, kako je mišljena mobilnost za popolnoma avtonomno vožnjo.

Prijavite se in bodite en korak pred drugimi.

Prejemajte novosti o modelu ID., družini ID. in električni mobilnosti prihodnosti.

Morda vas zanima tudi:

Družina ID.

Povsod doma. ID. Buzz 

Polnjenje in doseg

Kako daleč se lahko pripeljem?

Tehnologija

Vizija električne mobilnosti: ID. Vizzion

1 Napovedani doseg po opravljenih voznih ciklih skladno z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (WLTP) na preizkusnih valjih (ni serijsko stanje). Vrednosti dosega po WLTP lahko pri serijskih vozilih zaradi opreme odstopajo. Dejanski doseg v praksi odstopa zaradi načina vožnje, hitrosti, uporabe komfortnih/dodatnih porabnikov, zunanje temperature, števila sopotnikov/obteženosti in topografije. Kljub temu glede na profil uporabe velja, da bi 80 % voznikov brez dodatnega polnjenja baterije prevozilo od 230 do 330 km z manjšo baterijo (45 kWh, neto), od 300 do 420 km s srednjo baterijo (58 kWh, neto) in od 390 do 550 km z največjo baterijo (77 kWh, neto).