Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Povsod doma. ID. Buzz (konceptno vozilo)

Sooblikovanje prihodnosti mobilnosti za nas pomeni: električni avtomobili za vse. Z maksimalno prilagodljivostjo, navdušenjem in osebnostjo. Razvijamo avtomobile, ki razkrivajo, kdo so ljudje, ki jih vozijo. In kako živijo. Zato uresničujemo velike ideje in se posvečamo tudi najmanjšim detajlom, saj želimo izboljšati prihodnost za vse.

Mali avto, CUV ali limuzina - naši modeli ID. so optimalno prilagojeni vašim potrebam in odražajo vaš edinstveni pogled na svet. Tako kot na primer konceptna študija ID. Buzz. Z električnim enoprostorcem se bo legendarni Bulli vrnil nazaj v prihodnost. In vam odprl nove možnosti za raziskovanje sveta. Da se boste lahko kadarkoli podali na naslednjo pustolovščino. Ker pa je ID. Buzz še konceptna študija, boste morali na serijski model še nekoliko počakati. Toda kot vsi vemo - obdobje veselega pričakovanja domala vedno predstavlja najboljši del doživetja.

Začnite predvajati videoposnetek

ID. Buzz. Zanj velja, da je opremljen z našimi najboljšimi idejami in na novo opredeljuje pomen avtomobila v današnjem svetu: je vodnik, dom na štirih kolesih in prostor za ustvarjalnost. Po želji ID. Buzz pozna vaše najljubše pesmi. In ve, kako vam na potovanju lahko najbolje pomaga. Na primer s prilagodljivo prostorsko zasnovo in z obilo prostora za vašo družino in najrazličnejše dogodivščine. Odpeljite se vsi skupaj v naravo in tam tudi prenočite. S projicirnim zaslonom z obogateno resničnostjo boste zlahka našli tudi najbolj odročne kraje. Nenadoma boste občutili veter in morje. In prebudili se bodo spomini. Natanko tako kot oči ID. Buzza, ko vas osebno pozdravi s svojimi inteligentnimi LED-žarometi.

Volkswagnov model ID. Buzz je prijatelj celotne družine. In vaš spremljevalec v stresnem vsakdanjiku. Kajti ta električni avto ponuja vse, kar poenostavlja življenje: sodobno udobje, popolnoma novo zasnovo notranjosti in že kmalu tudi popolnoma avtomatiziran način vožnje. Tako tudi voznik postane sovoznik. In se lahko posveti tistemu, kar ga najbolj navdihuje.

Pripravljen na največje življenjske avanture.


Prostorski čudež

Vemo, kako pomembno je, da ostanete prilagodljivi. ID. Buzz se zato ponaša z optimalno izrabo prostora. V velikem prtljažniku je obilo prostora tudi za najbolj ambiciozne podvige. In če je potrebno, lahko v notranjosti v nekaj potezah zagotovite še več prostora za prtljago. S prilagodljivo zasnovo sedežev je to nadvse preprosta naloga.


Napredna tehnologija za pionirje.


Projicirni zaslon z obogateno resničnostjo

ID. Buzz je inovativen. Njegov projicirni zaslon z obogateno resničnostjo projicira navigacijske napotke neposredno pred vozilo na cestišče. In zaradi obogatene resničnosti boste smerne puščice videli natanko tam, kjer boste morali peljati. Tako boste vedno prišli na cilj, ne da bi morali odmakniti pogled s ceste.


Osredotočenost na bistveno.


LED-oči

Namesto značilnih okroglih žarometov ima ID. Buzz inteligentne "oči" v LED-tehnologiji, ki interaktivno komunicirajo z voznikom in sopotniki. Ko na primer zavijate, se obrnejo v smeri vožnje. In ko ID. Buzz zazna pešce in kolesarje ob robu cestišča, jih celo "pogleda" in vas z decentnimi svetlobnimi signali opozori nanje. Precej neverjetno, kajne?


Volan, kot ga še ne poznate.


Sledilna ploščica

V ID. Buzzu je vse intuitivno prilagojeno vozniku, zato je vožnja neverjetno lahka naloga. Na armaturni plošči ni več gumbov in tipk. Na volanu je sledilna ploščica, s katero za upravljanje funkcij zadostuje rahel dotik. Preprosto tapnete na volan in že se lahko začne naslednja pustolovščina.