Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Družina ID Prihodnost električne mobilnosti.

Naš odgovor na izzive prihodnosti. Družina ID. nudi vse, kar lahko pričakujete od električne mobilnosti prihodnosti: je električna, učinkovita in lokalno brez emisij – predstavlja rešitev za našo vse bolj mobilno in urbano družbo.

Predstavljamo novi ID.3 1ST

Želite biti med prvimi, ki bodo občutili novo obliko električne mobilnosti? Potem spoznajte novi Volkswagen ID.3 1ST iz posebne serije z ekskluzivnimi oblikovalskimi elementi ter se naročite na prejemanje e-novic.

Povsod doma: ID. Buzz (konceptno vozilo)

S konceptnim vozilom ID. Buzz se na ceste ponovno vrača legendarni Bulli. Najnaprednejša tehnologija in prilagodljiva prostorska zasnova za maksimalno svobodo bosta tudi v prihodnosti navduševali ljudi. Ikona z osebnostjo za ljudi z osebnostjo.

Pripravljen, ko ste pripravljeni vi: ID. Crozz (konceptno vozilo)

Če bi lahko na novo zasnovali mobilnost, kakšna bi bila? Razvili smo konceptno vozilo, ki bo naelektrilo vaš vsakdan. Naša vizija električnega križanca ID. Crozz omogoča velik doseg in užitek v vožnji vsem, ki so doma tako v mestu kot tudi v naravi. Ste pripravljeni?

Vizija električne mobilnosti: ID. Vizzion (konceptno vozilo)

Najboljši način za napovedovanje prihodnosti je, da jo ustvarite sami. Tako kot ID. Vizzion - naša vizija limuzine višjega razreda, ki inteligentno združuje napreden dizajn z inovativno tehnologijo. Premikajoči se dokaz, da se je prihodnost že zdavnaj začela.

ID. R: izziv sprejet (#challengeacceptID)

ID. R ne podira rekordov zgolj na najtežjih svetovnih dirkalnih stezah, pač pa narekuje tempo razvoja vseh ID. modelov. ID. R je vzornik za prihodnje generacije električnih vozil.

En modul. Številni modeli. Naj gre za mestni avtomobil, SUV ali 7-sedežnik – modularna platforma za električni pogon (MEB) vam zagotavlja vse, kar pričakujete od električne mobilnosti prihodnosti. Veselite se več prostora, prilagodljivosti, udobja in dinamike. Ali preprosto: nove vrste mobilnosti.

Morda vas zanima tudi:

En modul. Številni modeli.

ID. Vizzion - vizija električne mobilnosti

Kako daleč se lahko pripeljem?