Portal Car-Net vam omogoča dostop do najrazličnejših funkcij vozila. Tako je ogrevanje ali prezračevanje mirujočega vozila omogoča povsem enostavno vključiti še pred začetkom vožnje. Kar iz dnevne sobe lahko preverite zunanjo temperaturo in na klimatski napravi nastavite želeno temperaturo za potniški prostor. Medtem ko je e-u! priključen na polnilni postaji, se torej že ustrezno klimatizira, zagotovljen pa je tudi maksimalni električni akcijski radij.

Tudi postopek polnjenja je mogoče udobno aktivirati in prekiniti na daljavo. Pri tem se prikažeta napolnjenost baterije in akcijski radij. Dokler se baterija polni, je mogoče preveriti preostali čas polnjenja.

Kadarkoli si lahko tudi ogledate podatke o vožnji in na osnovi tega spremljate, kolikšno povprečno hitrost ste dosegli in kako dolgo so trajale vožnje. Z upoštevanjem podatkov o porabi električne energije ter o rekuperaciji in električnih porabnikih, kot sta Climatronic in radio, boste lahko vozili še učinkoviteje.

Aplikacija poleg tega prikazuje informacije o vozilu. Tako se ne bo zgodilo, da bi brez vaše vednosti luči ostale prižgane ali vrata odprta. Celo podatek o lokaciji, kjer ste nazadnje parkirali vozilo, boste kadarkoli lahko preverili na zaslonu svojega pametnega telefona.
Vse funkcije je mogoče upravljati tudi preko spletnega portala www.volkswagen.com/Car-Net.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

e-up! Popolna funkcionalnost – z izključno električnim pogonom.