VW Arteon: zvok

 

Serijski radio Composition Media ima osem zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala in CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene posnetke v MP3-, AAC- in WMA-formatu. Predvajanje z zunanjih podatkovnih nosilcev je mogoče tudi preko reže za SD-kartice ter vmesnikov AUX-IN in USB. Mobilni telefon lahko udobno povežete preko Bluetooth tehnologije. Kot posebnost velja izpostaviti še praktični senzor približevanja: ko prst približate upravljalnemu polju na zaslonu, se to polje poveča. Upravljanje je tako enostavnejše in varnejše.

V Arteonu lahko opcijsko uživate v digitalnem radijskem sprejemniku DAB+. Z njim lahko poslušate tudi aktualna prometna obvestila, raznolike postaje, glasbo, vremensko napoved in še veliko več. Na voljo so tudi slikovne datoteke, kot so na primer načrti mest ali animacije.

Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Confidence z učinkom prostorskega zvoka, 12 zvočniki, vključno z osrednjim in globokotonskim zvočnikom, ter skupno močjo 700 W je natančno prilagojen notranjosti vozila in poskrbi za nepozabno zvočno doživetje ter optimalen in individualen zvok za vse potnike.

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Arteon Dinamika in dizajn v prepričljivi formi.