VW Arteon: sedeži

 

Pri Arteonu Elegance in R-Line je kot dodatno opremo mogoče naročiti popolnoma električne sedeže, ki s številnimi funkcijami poskrbijo za še več ugodja. Tako lahko med drugim koristite tudi prednosti električno nastavljive ledvene opore. Če se odločite za Arteon Elegance, je na teh sedežih na voljo funkcija aktivnega prezračevanja, pri kateri ventilatorji nežno dovajajo zrak ob telesu in tako na prijeten način prilagajajo temperaturo individualnim željam. Vlaga in toplota se odvajata po posebej oblikovanih kanalih v sedežnem oblazinjenju. Na ta način je tudi na dolgih potovanjih poskrbljeno za nadvse prijetno počutje. Tako 12-smerno nastavljivi sedež (opcijsko pri izvedbi Elegance) kot tudi 14-smerno nastavljivi sedež (opcijsko pri izvedbi Elegance in R-Line) vam kot vozniku nudi možnost, da se med vožnjo razvajate z masažo.

Nekaj torej zagotovo velja: vozniku najvišjo raven udobja zagotavljajo sedeži ergoComfort, ki imajo certifikat kakovosti nemškega neodvisnega združenja za zdrav hrbet za odlično ergonomijo.

Tudi potniki na zadnjih sedežih se v Arteonu lahko počutijo kot doma: na primer zaradi komfortno odmerjenega prostora za glavo in noge.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Arteon Dinamika in dizajn v prepričljivi formi.